Twice.se

Horoskop

Skytten 2015

Årshoroskop Skytten

 

MOTTO FÖR 2015: "Jag står för den person som jag är.

Din personlighet börjar genomgå förändringar som däremot är positiva. För en del av er innebär Saturnus transit via skytten mötet med den verkliga världen och insikten om det personliga ansvaret vi har kan skapa en förädring i attityd. Du ställer nu helt enkelt större krav på dig själv. Relationer med andra gå via problem. Det är möjligt att du inte längre ser dig medlem i grupper som brukade bidra till den invanda känslan av identitet, men det är en process också, som avslutas mot slutet av 2017, då Saturnus lämnar skytten. Maj är jobbig för andra, och en relation kan ta slut. Ekonomin och din förmåga att tjäna pengar eller nå ekonomiska målsättningar förbättras efter den 11 augusti med Jupiter i jungfrun. Kreativa skyttar kan börja nå framgång under andra halvåret. Det sociala livet kan bli spänningsfyllt oktober-december. Fokusera på det som är bra!

Saturnus i skytten

Saturnus i skytten december 2014 – december 2017 hjälper dig att växa upp. Detta gäller mer för yngre skyttar än för äldre skyttar, men även äldre skyttar kan gå via vissa förändringar som gör att du tar livet och sig själva på större allvar och utvecklar en känsla av ansvar. Känslan av vem man är kan också genomgå förändringar, men yngre skyttar finner ut vem de verkligen är som personer. En trigon till Uranus i huset för kreativitet, nöjen och barn, skapar en känsla av att du mognar kreativt i vissa fall, medan en del av er å andra sidan skaffar barn. En del plötsliga förändringar i det sociala livet, kan också skapa ett behov av anpassning, men en kvadratur till Neptunus i huset för hem och familj kan då och då skapa besvikelse och misstro till de man kallar ”sina egna” eller signifikanta andra.
Men Jupiter, Uranus och Saturnus bildar en stor trigon i eldtecken fram till den 15 juni 2015, och skapar därmed ett rikt intressant socialt liv som aldrig är tråkig, mental stimulans och eventuellt många resor, inspiration och en del inlärningsmöjligheter.
Jupiter och Uranus bildar exakta trigoner till varandra den 3 mars och den 22 juni. Runt dessa datum kan du bli blixtförälskad eller utvecklas kreativt. Dessutom kan du göra resor eller ge ut publikationer.

Januari-april

För alla eldtecken kommer det sociala livet att gå via problem och utmaningar. En anledning till att relationer blir sämre och går genom förändringar är spänningsfyllda aspekter, en annan är att Merkurius retrograd påverkar sociala hus och kan därmed göra samspel med andra jobbig. Man tänker inte riktigt klart under Merkurius retrograd-perioderna och missförstånd uppstår oftare, just under perioder då man oftast får chansen att koncentrera sig på sociala aspekter av livet.
Merkurius är retrograd första gången mellan den 21 januari och 11 februari men brist på spänningsfyllda aspekter av värde under januari-februari kommer att betyda att relationer inte försämras eller går via dramatiska episoder. Februari är en mycket lugn månad också, och du stärker relationer till nära och kära, medan mars är en månad för kreativitet, nöjen och romantik.
Slutet av mars och början av april är däremot också en tid för förändringar.
Den 17 mars har vi sista kvadraturen mellan Pluto och Uranus, som kan skapa ekonomisk oro och ekonomiska förluster. En solförmörkelse den 20 mars, snart därefter alltså, påverkar känslan av trygghet eller nära relationer. Vissa kan flytta, andra kan gå via andra typer av förändringar som rör bostad och familjerelationer.
Det är däremot solförmörkelsen den 4 april som är spänningsfylld och skapar den där känslan av kris som oftast är förknippade med förmörkelser. Den påverkar det elfte huset för socialt liv och kan skapa problem i relationer till andra, oftast i gruppsammanhang. En del kan så klart flytta och gå via förändringar på grund av det. Andra kan också bli medlemmar i en grupp som inte riktigt fungerar.

Maj

Den allra jobbigaste månaden är maj månad, med oppositioner mellan Saturnus i ditt tecken och Mars/Merkurius i huset för relationer, samt oppositioner mellan Pluto i huset för intäkter samt Venus i huset för utgifter. Dessutom bildas kvadraturer till Neptunus och Uranus. Månaden blir intensiv och nästan varje dag med få undantag påverkas av jobbiga aspekter. Aggression och konkurrens kan uppstå i relationer och kärlekslivet. Den ekonomiska biten ser inte heller så bra ut – du kan bli av med pengar eller göra förluster.
18 maj – 11 juni går Merkurius via sin andra retrograda fas och bidrar så klart tillsammans med Neptunus till all förvirring och alla missförstånd. Undvik om du kan för många konfliker, nya projekt och relationer, samt investeringar. Om du lever tillsammans med en aggressiv partner bör du kanske också vara på din vakt.

Juni – september

Juni är månaden då du slappnar av på riktigt och du börjar må bättre. Venus kommer att spendera en lång tid i lejonet, det nionde huset för långa resor, högre utbildning, distansrelationer och idéer. Venus kan hjälpa dig att tänka positivt och se tillvaron via rosa glasögon. Distansrelationer förbättras med och relationer till människor som har en förmåga att inspirera dig. Kärlekslivet blir också bättre och en romans kan också börja via nätet. Du mår bra om du får tillfälle att resa eller jobba med dina kreativa projekt.
Venus befinner sig i lejonet mellan den 5 juni – 8 oktober, med ett kort undantag som inte är värt att gå in på, på grund av att Venus går via en retrograd fas framför allt i lejonet – vi pratar då om hela augusti och första veckan i september.
Samtidigt kommer Saturnus att återbesöka skorpionen mellan den 15 juni – 18 september. Frågor angående hur du hanterar frågor som rör rädsla behöver bearbetas. Annars är det inte så mycket som man kan säga om Saturnus i skorpionen, eftersom planeten gömmer sig mer eller mindre under den här tidsperioden igen i skorpionen och om du känner på dig att något inte stämmer, sök en lösning, eller ett svar, för du kan finna den. Inte heller bör du prata för mycket om dig själv och dina planer under den här perioden eller säga för många negativa saker om andra. Fokusera på dig själv, för du har en förmåga att utvecklas och bli starkare.
Venus retrograd i lejonet 31 juli – 6 september kan ibland skapa negativa tankemönster, viss dramatik i relationer, men å andra sidan kommer en bra utveckling också att äga rum i ditt liv som inspirerar och som stärker de relationer som är viktiga för dig.

Jupiter i jungfrun

Efter den 11 augusti befinner sig Jupiter i jungfrun, det tionde huset för framgång i trigon till Pluto i huset för intäkter och du kan under cirka ett år tjäna mer och nå ekonomiska målsättningar.
Framgången kommer ganska snabbt eftersom en solförmörkelse i jungfrun äger rum den 12 september och en exakt trigon mellan Pluto och Jupiter äger rum den 11 oktober. Kanske är det så att du gör framsteg inom karriär och yrkesliv, eller får drömjobbet och när man jobbar med vad man tycker om att göra, kan man inte misslyckas och pengarna har en förmåga att flöda in.

September-december

En sista månförmörkelse äger rum i väduren i trigon till Saturnus i skytten den 27 september. Den här månförmörkelsen kan innebära som regel att du föder ett barn, att du inleder en seriös relation, eller att du håller på att slutföra ett kreativt projekt. En del kan också känna sig säkrare som artister, konstnärer, underhållare eller skådisar.
Merkurius är retrograd för sista gången mellan den 17 september – 8 oktober i huset för socialt liv, och kan skapa nya missförstånd med andra samt viss social tröghet. Din förmåga att hantera den här retrogradfasen är god, med tanke på att Venus, Uranus och Saturnus befinner sig i en stor trigon till varandra under samma period. Det sociala livet kommer däremot att fortsätta gå via konflikter och spänningar under resterande månader. Å andra sidan fortsätter även de positiva utvecklingarna i livet, såsom ekonomisk framgång, karriärsframsteg, kreativa projekt, samt i vissa fall kärlekslycka.

Läs årshoroskopet för ett annat tecken:

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Dagens Horoskop

Dagens horoskop uppdateras varje dag och skrivs för hand. Var dag är speciell.

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Veckans horoskop

Veckans horoskop uppdateras varje vecka och skrivs för hand.

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Månadshoroskop

Månadens horoskop uppdateras i början av varje månad.

Horoskop, zodiak, stjäntecken, årshoroskop, daghoroskop