Twice.se

Horoskop

Tvillingarna 2015

Årshoroskop Tvillingarna

 

MOTTO FÖR 2015: "Skenet kan bedra och ytliga relationer tillfredsställer mig inte längre"

Saturnus i skytten börjar skapa förändringar i dina relationer och i ditt sätt att relatera till andra. Medan en del hittar en livspartner kan andra gå via separationer. Dessutom lär du dig att uppskatta autentiska människor - eftersom du lär dig att skenet kan bedra. Vissa förändringar som kan ha att göra med socialt liv äger rum mot slutet av mars - början av april. Maj är en jobbig månad, som skapar konflikter i relationer och partnerskap. Under sommaren har du jobb kvar att ta itu med, medan september är en tid för förädring. Medan familljelivet börjar bli bättre, sker även förändringar som är positiva i det sociala livet. Du känner sedan att du kan bygga upp viss social trygghet. För er är det däremot kärlekslivet och nöjeslivet som går via mest dramatik.

Saturnus i skytten

Planeten Saturnus, allvarets, ansvarets, begränsningarna planet, kommer att påverka under största delen av 2015 ditt sjunde hus för relationer. Detta innebär att relationer blir viktigare för dig under året, och att andra människor ställer större krav på dig. Att du tar relationer på allvar, tar ansvar för hur du behandlar andra samt ställer friska gränser, är viktigt. Fram till december 2017 kan många tvillingar bilda relationer som varar under en lång tid. Eftersom Saturnus bildar en kvadratur till Neptunus i fiskarna och en trigon till Uranus i väduren, kommer du att söka dig till människor som är autentiska och dessutom kan Saturnus omstrukturera det sätt du relaterar till andra på. Faran med Neptunus är att du blir imponerad av fel människor för att sedan känna dig besviken. Dessutom kan du också försöka imponera andra, men lögner och manipulation leder till negativa konsekvenser för dig med Neptunus i skytten. Att du är lojal och trogen är viktiga för att transiten skall underlättas.
Eftersom Saturnus bildar tillsammans med Uranus och Jupiter en stor trigon i eldtecken fram till den 15 juni kommer relationer att förstärkas och stabiliseras under första halvåret.

Januari-april

Merkurius kommer att gå retrograd under året hela tre gånger, som vanligt. Men eftersom Merkurius, som är din styrande planet går retrograd i lufttecken kommer du att drabbas hårdare av dessa retrograda rörelse i jämförelse med andra tecken (förutom eldtecknen som också drabbas ganska hårt). Merkurius retrograda rörelser försvårar kommunikation och skapar missförstånd, och gör livet och sinnet trögare.
Under första retrograd-fasen kommer Merkurius däremot inte att skapa problem som är för stora (21 januari – 11 februari), men du bör helst undvika resor. Merkurius retrograd kan däremot skapa många funderingar och du omvärderar dina idéer och föreställningar. En bra period för att gå tillbaka till ett ämne som du vill fördjupa dig in.
Några jättestora problem uppstår inte heller under våren. Livet går vidare, dina relationer förstärks och du kan göra vissa karriärsframsteg också.
Gällande karriären kan en förändring också äga rum runt den 20 mars på grund av en solförmörkelse i fiskarna. Visst, en del kan byta jobb, andra börjar uppleva att karriären tar en ny inriktning.
Ändå kan månförmörkelsen i vågen den 4 april skapa viss frustration och problem i det sociala livet eller i kärlekslivet på grund av en kvadratur till Pluto och en opposition till Uranus. Ekonomiska förluster kan också göras, svek kan äga rum i kärlekslivet och en del av er kan också känna att ett kreativt projekt får massor med kritik. Detta behöver däremot inte innebära att du känner mycket av den här förändringen just nu, men effekter kan komma vidare. En ny relation som inleds runt den här tiden till exempel skapa ständiga problem.

Maj

Den allra jobbigaste månaden är maj månad, med många spänningsfyllda aspekter mellan planeter i ditt tecken (Merkurius och Mars) samt Saturnus och Neptunus, som skapar konflikter och intriger i det sociala livet och i dina relationer. I extrema fall kan våld uppstå i relationer också. Samtidigt kommer Venus, Pluto och Uranus att skapa andra typer av problem, såsom materiella förluster och problem med att nå dina ekonomiska målsättningar.
Merkurius är retrograd i ditt tecken mellan den 18 maj – 11 juni, och skapar således missförstånd och förseningar.
Maj blir också en jobbig månad för att varje dag påverkas av spänningsfyllda aspekter. Därmed får man sällan tillfälle att slappna av och bearbeta varje skeende.
Förhoppningsvis ger planeten Mars dig i ditt tecken en fördel över motparten.

Juni-September

Juni månad är mycket lugnare och du mår också mycket bättre. Tack vare din charm och sociala kompetens förbättras relationer återigen.  Efter den stress som uppstod under maj, kommer juni att kännas som en välsignelse. Med lite ansträngning kan du börja känna att livet verkligen har många bra saker att erbjuda. Nya relationer kan inledas efter den 11 juni, medan kärlekens och charmens planet går in i lejonet, tredje huset för kommunikation och interaktion den 5 juni, där Venus kommer att befinna sig under en lång tid på grund av en retrograd fas.
Saturnus återvänder till skorpionen, huset för jobb och hälsa, mellan den 15 juni – 18 september. Under den här tidsperioden tar du itu med vissa projekt, vissa frågor som rör arbete och du kan också tjäna mer pengar, i synnerhet om du gick med förlust under maj.
Att Venus däremot är retrograd i lejonet under augusti och första veckan i september kan skapa en rad missförstånd med andra och vissa relationer omvärderas. Du kan däremot också få chansen att ta reda på vilka människor runt om dig som verkligen är dina vänner och vilka du bör hålla dig borta ifrån.

Jupiter i jungfrun

Den 11 augusti anländer Jupiter, turens och expansionens planet, i huset för hem och familj. Under cirka ett år påverkar den här planeten familjerelationer och relationer till goda vänner. Mer harmoni i hemmet blir fallet och du får också möjlighet att köpa ett eget hus eller en egen lägenhet. Du kan också flytta till en större bostad, men du kan också uppleva att fler gäster och fler människor besöker dig, din familj och ditt hem. Alla aktiviteter som äger rum i hemmet, t ex jobb från hemmet, går väldigt bra.
Jupiter kommer dessutom att bilda en trigon till Pluto i huset för investeringar, närhet, drifter, behov och inre transformeringar. Hemmet och familjen blir en källa till trygghet, men trigonen hjälper dig att investera i ditt hem och din familj. Det kan hända att du börjar renovera huset eller lägenheten eller att du köper ett hus eller en lägenhet. Men andra bra saker kan också äga rum – såsom en omvandling av dina nära relationer som blir bättre och som leder till att du känner större gemenskap med andra, i synnerhet nära och kära. Men du kan också känna större gemenskap med andra.
Solförmörkelsen den 12 september i jungfrun i trigon till Pluto bekräftar att en positiv mera allmän förändring äger rum gällande hem/familj/känsla av gemenskap/trygghet. Dessutom äger en exakt trigon mellan Jupiter och Pluto rum den 11 oktober – ett annat viktigt datum i detta sammanhang.

September – december

Vissa problem gällande kärlekslivet kan däremot uppstå under hela hösten. Allteftersom Merkurius, solen, Venus och Mars besöker vågens tecken, kommer de att opponera Uranus och bilda kvadraturer till Pluto. Därmed bör du se upp med konflikter med andra, vänta dig också ekonomiska problem samt viss svartsjuka i kärlekslivet. Kreativa projekt går inte alltid väldigt bra, även om du lägger ner mycket jobb.
Merkurius är retrograd sista gången under perioden 17 september-9 oktober i vågen. Även om Merkurius retrograd brukar skapa missförstånd och förseningar, kommer en stor trigon i eldtecken under samma period att stärka dina relationer i allmänhet, eftersom Venus i huset för kommunikation, Saturnus i huset för relationer och Uranus i huset för socialt liv bildar harmoniska aspekter till varandra.
En positiv förändring i det sociala livet äger också rum eftersom det elfte huset för socialt liv påverkas av en månförmörkelse den 27 september.

Läs årshoroskopet för ett annat tecken:

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Dagens Horoskop

Dagens horoskop uppdateras varje dag och skrivs för hand. Var dag är speciell.

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Veckans horoskop

Veckans horoskop uppdateras varje vecka och skrivs för hand.

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Månadshoroskop

Månadens horoskop uppdateras i början av varje månad.

Horoskop, zodiak, stjäntecken, årshoroskop, daghoroskop