Horoskop 2019 för fiskarna

Astro / Horoskop / Horoskop 2019 / Fiskarna 2019

Fiskarna 2017 horoskop

Fiskarna 2019: Högre status

Uranus i oxen, Saturnus och Pluto i stenbocken och tre förmörkelse i stenbocken kommer att göra 2019 till ett av de mest sociala åren någonsin. Du har också en magisk förmåga att få folk att lyssna och följa dig. Jupiter ser till så att du får högre social status under året.

Saturnus och Pluto i stenbocken hela året

Saturnus påverkar för andra året i rad huset för socialt liv, grupper och vänner tillsammans med Pluto. Saturnus som är den stora läraren kan visserligen lära dig läxor som handlar om relationer, grupprocesser och vänskapsrelationer som kanske håller eller inte gör det. Det gamla och det nya kan blandas ihop och ibland har man svårt för att få dem att fungera tillsammans. Hemligheten är så klart anpassning; att man försöker hålla fast vid det som är viktigt i det förflutna och att man också tar in det som är nytt, om det nya är bättre. Man misslyckas om man håller fast vid sina gamla vanor och sätt att tänka på envisa sätt även om de har inget kollektivt värde längre och bara hindrar, begränsar, sätter käpp i hjulen.

Pluto är en intensiv influens som kan hjälpa dig att påverka andra. Du är charmig, men Saturnus kan begränsa den här energin lite grand och du kan inte alltid få din vilja genom medan fler krav ställs på dig. Men aktiv är du i det sociala livet och beroende på situation, ser du gärna till att du alltid är med, att du alltid ställer upp. Pluto i stenbocken i huset för socialt liv tillsammans med Saturnus kan hjälpa dig att tillämpa alla medier, inklusive sociala medier, och annan teknik för att komma i kontakt med andra människor, skaffa vänner och/eller fans, samt sprida ens influens.

Uranus i väduren 1 januari – 6 mars 2019

Det sista av Uranus i väduren fram till den 6 mars kan faktiskt i själva verket visa sig vara en trevlig influens i ditt liv eftersom Uranus i andra huset för intäkter bildar en trigon till Jupiter, turens och expansionens planet, i huset för framgång. Därför kan du under början av året, under årets första två månader i synnerhet, att kunna använda Uranus-energin för att faktiskt verkligen hjälpa och vägleda andra människor. Kanske jobbar du inom ett fält där du faktiskt kan erbjuda lösningar eller moraliskt stöd. Uranus har påverkat under de senaste sju åren ditt andra hus för ekonomi och förmodligen har många av er haft nog med så mycket upp- och nedgångar. Om du haft det bättre ekonomiskt än genomsnittet har nog ditt eget födelsehoroskop hjälpt dig.

Jupiter i skytten

Jupiter befinner sig i skytten fram till den 2 december 2019. Du får mer framgång under året och du når dina målsättningar. Din sociala image förbättras. En del av er kan initialt känna sig ganska materialistiska men om den materiella situationen förbättras kommer du att känna dig generös. Dessutom är den filosofiska biten ganska viktig i den meningen att du kan kultivera ett nytt sätt att tänka, en ny filosofi, som faktiskt gör dig framgångsrik.  Dina relationer med auktoriteter kan också förbättras såsom med chefer och överordnade. Du är också optimistisk vad gäller dina målsättningar och du ser upp till folk som verkligen har något nytt och värdefullt att lära dig.

Uranus i oxen efter 6 mars 2019

Uranus anländer den 6 mars i oxens tecken och kommer att påverka ditt tredje hus för kommunikation och interaktion under cirka sju år. Uranus kan hjälpa dig att bilda sociala nätverk med andra människor och kommunicera på effektiva smarta sätt. Du kan också så klart använda teknik och teknisk utrustning i din kommunikation. Du kan prata inför en grupp och kan ha att göra med grupper av människor. Exempelvis kan du få en ledningsposition eller kanske håller du tal och pratar om något som du har gjort eller åstadkommit. Du kan jobba som föreläsare eller göra Youtube videos. En annan effekt av Uranus i det tredje huset är förmågan att få kontakt med det högre självet för att kanalisera information om dig själv, andra, eller framtiden och du kan också inse att du kan hitta alla svar inom dig själv. Många smarta människor kan du också möta och de kommer också att se och uppskatta geniet i dig. Du diskuterar gärna futuristiska idéer och utvecklingar som hör till framtiden i synnerhet för det är vad Uranus också handlar om. Någon bok som du skriver eller böckerna som du ger ut kan också uppskattas av andra.

Genom ord kan du övertala andra i och med Uranus bildar en trigon till Pluto. Men diskussionerna kan ändå med Saturnus i stenbocken vara något konservativa på ett sätt, för att du vet eller förstår att det är vad som är lämpligt att göra. Du måste ta hänsyn till sådant som inte riktigt är förhandlingsbart. Samtidigt finns det också mycket nytt som du kan bygga på dessa grundvalar.

Sol- och månförmörkelserna i stenbocken

Det sociala livet är mycket aktivt under 2019 med tre förmörkelser i stenbocken, huset för grupper och vänner. Förmörkelserna äger rum den 5 januari, 16 juli och 26 december 2019.
Detta berättar för oss att det sociala livet blir mycket aktivt under hela året. Du kommer att umgås med många människor, skaffa dig många vänner, festa, delta i gruppaktiviteter, och möta folk på till exempel konferenser, konserter, möten och liknande.

Därför kommer även större förändringar att äga rum i det sociala livet. Du kan bli medlem i nya grupper och söka dig till nya människor inte minst på grund av olika intressen som du har eller på grund av jobb och studier. Du kan också byta social miljö för att du flyttar.
Förändringarna äger också rum över tid och börjar och slutar cirka tre månader före/efter en förmörkelse.

Det sociala livet påverkas dock framför allt för dig som har ascendenten i fiskarna. Kanske känner du dig redan populärare men ansvar måste kanske också tas. Du behöver göra hemläxan eller följa vissa normer och regler.

Förmörkelser i lejonet och kräftan

En förmörkelse äger rum i lejonet den 21 januari som påverkar huset för jobb och hälsa, något som kan innebära att din hälsa är rätt så viktig under årets första del i varje fall. Trenden började däremot kanske redan under oktober 2018 eller så. Kanske börjar du träna eller äta rätt. Du bryr dig alltmer om vad du stoppar i dig och hur mycket du rör på dig. Du kan testa nya dieter och du kan sluta röka, dricka etc. Förändringar kan däremot också äga rum på jobbet eller i arbetslivet. Du kan ha mer att göra och det ena kan leda till det andra, men du kan också skaffa ett helt nytt jobb. Du kan bli befordrad däremot och driver du egen verksamhet kan du ge ut nya produkter och tjänster.

Förmörkelsen den 2 juli i kräftan påverkar huset för nöjen, romantik, barn och kreativitet. Barn blir därför kanske också viktigare i ditt liv och du kan spendera mer tid tillsammans med dem om du har några. De kan också gå genom viktiga förändringar i livet. Det sociala livet kan också genomgå förändringar och du har roligt oftare. Du kan gå på fester och på disko, och du kan även underhålla andra människor. Någon romantisk relation kan inledas och du kan så klart också under 2019 eller 2020 kanske skaffa barn (eller barnbarn).
Det sociala livet kommer med andra ord att fortsätta att förändras under nästa år med. Men samtidigt lovar 2019 att mycket roligt också sker i det sociala livet och det är alltid bra.

Ekonomi och jobb 2019 för oxen

Jupiter kommer helt klart att ha en positiv effekt på din karriär eller yrkesliv, men kommer också att förbättra din status och din sociala image. En hel del framgång kommer däremot även du som jobbar med kommunikation och med andra människor att göra, vare sig du är underhållare, politiker, föreläsare, författare, journalist eller politiker. Du kommer att ha stor förmåga att förändra andra människors sätt att se på saker och ting och kanske till och med förändra sociala strukturer i någon mening även om detta kan ta sin tid.

Ekonomiska målsättningar kan nås under årets inledning kanske för att du är ambitiös och för att pengar är viktiga och för att du har en rad smarta idéer och du kan manifestera högre intäkter eller göra extra vinster under januari och februari med Mars och Uranus i väduren (huset för intäkter) i trigon till Jupiter i skytten (huset för framgång). Det finns dock samtidigt en källa till frustration, en utmaning, som du måste klara av. Och vissa av er försöker göra ett gott intryck; ni försöker kanske även hitta stöd hos personer som har influens och makt, i vissa fall för att ni vill göra framsteg på jobbet eller för att ni vill ha nödvändiga rekommendationer. Men detta behöver inte gälla de flesta fiskar.

Månförmörkelsen i lejonet som diskuteras ovan som äger rum den 21 januari är också en indikation på att du startar eget eller att du byter jobb. Nya projekt kan så klart också ge upphov till positiva förändringar i yrkeslivet. Du kan också ta en risk i en ny helt okänd inriktning gällande yrkeslivet men du kommer att verkligen ge allt som du har.

Under mars månad är Merkurius retrograd och helt nya start bör undvikas om de inte redan är planerade sedan januari eller februari. Under april fram till mitten av maj satsar du återigen på din ekonomi. Du kan också skaffa dig en ny inkomstkälla eller nytt jobb runt den 5 april med nymånen i väduren. Mellan den 20 april – 15 maj kan däremot Venus i väduren öka dina utgifter en smula, men du unnar dig saker som du behöver och som du verkligen vill ha.

Nästa relevanta tidsperiod är juli och augusti med planeter i lejonet, i huset gör hälsa och jobb. Visst är Merkurius retrograd i kräftan och lejonet under juli men du kan avsluta redan påbörjade jobb. Mars befinner sig i lejonet 1 juli – 18 augusti. Under juli kan du satsa på lite extra träning och motion om du inte har så mycket att göra men du kan också se vilka jobb du kan återuppta. Kanske kan du avsluta, revidera, färdigställa.

Under augusti månad kommer humöret att verkligen förbättras eftersom du har Venus i lejonet och relationer på jobbet är härliga. Du är också avslappnad och lugn och gör ett så pass bra jobb att du verkligen uppskattas. Kvalitet är mycket viktig för dig så även om du gör mindre, blir allting så mycket bättre. Ändå har du fram till den 18 augusti massor med energi och kanske kan du ta itu med sådana uppgifter som verkligen känner passion för. Under augusti kan du så klart även börja jobba med helt nya uppgifter och projekt och du kan söka och hitta nytt jobb.

Under september och oktober blir nog relationer lite viktigare och du kan hålla på med en rad inköp och investeringar, men november börjar också bli rätt så relevant för dig eftersom du söker kanske extra erkännande och har kanske nya målsättningar i sikte. Du får återigen chansen att under november avsluta eventuella projekt med Merkurius retrograd men mot novembers allra slut eller under december kan du börja med lite nya projekt och nya saker rent allmänt. Under december har du extra mycket att prata om eller att skriva om och detta kan äga rum i jobbsammanhang.

Relationer och socialt liv 2019 för oxen

Det sociala livet är relevant för dig under 2019 i och med tre förmörkelser äger rum i stenbocken som skapar aktivitet men också förändringar. Saturnus och Pluto befinner sig också i stenbocken och det sociala livet omstruktureras. Uranus i oxen efter den 6 mars kommer också under cirka 7 år att ge upphov till många intressanta samtal och en förmåga att kommunicera nya koncept på förträffliga sätt. Men du har kanske redan läst om detta ovan och om du inte har gjort det bör du göra det nu.

Under januari har du massor med samtal med andra och du kan också prata inför grupp eller kanske till och med gå på föreläsningar men under februari kommer det sociala stödet att öka med Venus i stenbocken. Det kan dock av någon anledning att vara svårt för dig att uttrycka dina känslor eller försöker i varje fall ha ett professionellt förhållningssätt till eventuell framgång och du är ganska ödmjuk med. I andra fall kommer du däremot att ha mer stöd från vänner rent allmänt och du uppskattar det verkligen. Under februari verkar man även gilla att lyssna på dig och du har kanske också mer att säga, mer att berätta för andra, med Merkurius i fiskarna.

Mellan den 14 februari – 31 mars befinner sig planeten Mars i oxen och besöker således huset för kommunikation och interaktion. Du är mycket rättfram under den här tidsperioden och du uttrycker det som du har att säga på ett modigt sätt. Men betoningen på kommunikation och interaktion med andra håller i sig under våren fram till nästan mitten av juni och du kan skaffa dig nya kontakter på vägen, prata mycket i telefonen, läsa mycket epost samt göra många korta resor.

16 maj – 1 juli befinner sig planeten Mars i kräftan och den 2 juli är det solförmörkelse i kräftans tecken. Du är passionerad under den här tidsperioden och du är mycket kreativ. Du kan jobba med nya kreativa projekt så klart men du kan också bli med barn eller inleda en ny romans. Har du barn kommer du att satsa på dina barn och anstränga dig för deras skull. De kan också gå genom någon förändring i livet. Juni är en bra månad för att ta semester för att du också har en positiv inställning till livet. Du är rolig, på gott humör och du behöver kanske en paus.

Juli är en bra månad för reflektion med Merkurius retrograd och inte en bra månad för nya relationer. Venus i kräftan kan icke desto mindre ha en bra effekt på ditt romantiska liv. Det är möjligt dock att ett ex återvänder i ditt liv.

18 augusti – 14 september befinner sig Mars i jungfrun i huset för relationer, äktenskap, partnerskap och andra människor rent allmänt. Därför kan samtal med andra ibland bli polariserande. Men Mars i jungfrun bildar också en stor triogon i sociala hus i jordtecken med Pluto/Saturnus i stenbocken i huset för vänner samt Uranus i oxen i huset för kommunikation och interaktion. Det sociala livet kan därför expandera och kanske anstränger du dig egentligen för att de skall gilla, uppskatta eller följa dig på FB eller Twitter. Under samma tidsperiod kommer även Merkurius, solen och Venus att besöka jungfruns tecken något som innebär att även kärlekslivet förbättras men du kan helt enkelt möta nya människor, skaffa dig nya vänner och uppleva en tid av harmoni när det gäller relationer.

Oktober är en annan optimistisk tid med Venus i skorpionen i det nionde huset för högre tänkande och livsfilosofier. Du kan hitta kärleken online så klart men du kan helt enkelt känna dig optimistisk och du har en positiv inställning till livet helt enkelt. Du har också ett stort behov av att uttrycka dina tankar och dina idéer och du gör det från början av oktober ända fram till slutet av december.

December är helt klart en social tid men ganska intensiv tid med otroligt många planeter i stenbocken. Förutom Pluto och Saturnus kommer även Venus, solen och Jupiter att gå in i stenbocken. Sedan kommer stenbockens tecken att påverkas av en solförmörkelse den 26 december. Aldrig har livet och samhället varit galnare.

Jupiter kommer att påverka stenbocken under cirka ett år. Saturnus lämnar stenbocken under mars 2020 och kommer därmed att ge Jupiter mer utrymme för att skapa mer lycka, glädje och harmoni i ditt sociala liv. Du skaffar dig många vänner och du blir bara populärare.  

 Gott Nytt år!

Årshoroskop 2019

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Årshoroskop 2018

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Årshoroskop 2017

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Veckans horoskop

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Dagens orakelkort

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Dagens Horoskop

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Månadshoroskop

Månadens horoskop uppdateras i början av varje månad.