Månadshoroskop

Astro / Horoskop / MånadshoroskopSkorpionen

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Horoskop augusti 2022: Skorpionen

Månadens inledning verkar socialt sett rätt så spännande men alla aspekter kan alstra förändringar när det gäller relationer.

En stor trigon i jordtecken under augusti och september, kommer däremot att ha en välgörande gynnsam effekt på det sociala livet och de flesta relationer. Du får mer social kontroll. Din sociala makt ökar. Du är personen som kan utmana och påverka.

Målsättningar är nog också viktiga under månadens gång eftersom solen befinner sig i huset för framgång och karriär. Du fokuserar på vad du vill göra och det mesta går också enligt plan. Icke desto mindre kan det uppstå en konflikt mellan vad du vill göra och vad andra vill göra. Det kan vara frågan om livspartnern eller intressekonflikter i arbetslivet. Möjligheter på jobbet uppstår däremot också tack vare trigonen till Jupiter i huset för jobb och hälsa.

Venus förbättrar ditt anseende efter den 11 augusti när skönhetens och harmonins planet går in i huset som har med din status att göra. Du känner dig respekterad av andra.Fullmånen i vattumannen den 11 augusti indikerar att en fas i livet som har med hemmet och familjen är över. Det kan vara frågan om en process som initierades med nymånen i samma hus och tecken (vattumannen) i årets början. Sextilen till Jupiter lovar tur och lycka, även om utmaningarna är många och även om relationer med sina närmaste är svåra att hantera. Om fullmånen är intensiv skall man helst försöka se vad man kan göra åt situationen.

Mars går in i tvillingarna och påverkar under många månader, fram till den 25 mars nästa år 2023 ditt hus för investeringar, psykologiska krafter, personlig transformering, graviditet och återfödelse. Transiten kan vara tuff eftersom huset är jobbigt och kan indikera att du måste vara försiktigare rent allmänt och inte utsätta dig för faror. Trigonen till Saturnus kan däremot dämpa och balansera Mars-energin. Många investeringar kan du också göra annars. Känslorna kan motivera dig att göra rätt sak men de kan också skapa ett inre helvete. Det gäller att försöka välja ljuset, som man brukar säga. Att försöka se och göra det som är positivt och bra. Mars i det åttonde huset kan också hjälpa dig att hitta den inre känslan av ansvar, den inre styrkan och uthålligheten. När transiten är över är du en mognare, starkare, mera oberoende person som kan hantera alla känslor.

Nymånen i jungfrun den 27 augusti handlar om nya utvecklingar i det sociala livet. Början på någon ny dispyt är möjlig.

Oavsett vad kommer dock alla dessa jobbiga energier som byggs upp på grund av flera astrologiska kors att neutraliseras av flera stora trigoner i jordtecken och mot månadens slut efter den 25 augusti, en i lufttecken. Den inre styrkan ökar samtidigt som relationer också blir bättre. På jobbet dyker bra möjligheter upp. Augusti är ingen dålig månad.