Månadshoroskop

Astro / Horoskop / Månadshoroskop Skytten

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Horoskop för augusti 2022: Skytten

På jobbet verkar nya utvecklingar, och förändringar, äga rum under månadens inledning med många energier i huset för jobb och hälsa som indikerar att plötsliga beslut tas och att man även går genom förändringar.

Jobbsituationen ser ändå ganska lovande ut under augusti och september med en stor trigon i jordtecken efter den 4 augusti när Merkurius går in i jungfrun och börjar harmonisera med Uranus och Mars i oxen samt Pluto i stenbocken. Efter den 22 augusti kommer även solen i jungfrun i huset för framgång och karriär att harmonisera med Uranus i oxen samt Pluto i stenbocken. Lite längre fram blir det Venus’ tur att passera genom jungfrun och de skyttar som blivit drabbade av olika yttre faktorer vad gäller ekonomi och jobb, kan nu hitta rätt igen. Ni kan också hitta nya jobb.

Under augusti är du rätt så bra på att se den stora bilden och du känner att det är dags för dig att söka nya perspektiv. Du kan resa och lära dig nya saker. Du är också mycket kreativ och vill göra dina tankar och idéer kända för andra. Skyttarna kan också undervisa och uppträda mer. Man väljer för det mesta att se det positiva i livet men Jupiters optimism kan överskugga alla problem som uppstår. Men det positiva tänkandet återvänder nog mest efter den 11 augusti när Venus går in i lejonet i huset för högre tänkande. Då börjar du se livet genom rosa glasögon.

Den 11 augusti är det fullmåne i vattumannen i huset för kommunikation och interaktion. En fas i livet håller på att ta slut. Kanske har du äntligen en diskussion med någon annan. Även kontrakt kan skrivas på men man kan nog också säga upp sig.Planeten Mars lämnar oxens tecken den 20 augusti och börjar en transit i tvillingarna som varar i 7 månader fram till den 25 mars 2023. Mars påverkar tvillingarnas tecken som motsvarar huset för relationer och partnerskap. Mars kan i tvillingarna alstra fler konflikter. Det kan vara lite svårare att komma överens med andra eftersom man håller fast vid egna föreställningar. Mars i relationernas hus kan också hjälpa skytten att snabbt knyta nya kontakter. Man vågar vara sig själv bland andra och man räcker ut till folk om nödvändigt.

Konkurrens är ett annat problem på klart. En trigon till Saturnus i vattumannen kan å andra sidan skapa en medvetenhet att man bör köra försiktigt och att man behöver prata på ett ansvarsfullt sätt med andra. Detta kan vara en bra influens i jobbsammanhang eftersom man är duktig och man vet vad man vill göra och hur man vill ha det gjort. Och jobbet, yrkeslivet, är ett område som blir viktigare under augusti-september.

Nymånen i oxen den 27 augusti handlar om nya utvecklingar på jobbet och i yrkeslivet. Du har nya utmaningar framför dig exempelvis liksom nya mål att nå. Vissa skyttar söker ett nytt jobb och ni ger också allt ni har.

Humor och förståelse kan göra relationer under augusti harmoniska. Men efter den 25 augusti, kommer Merkurius att befinna sig i vågen, och börja bilda en stor trigon i lufttecken som gynnar det sociala livet under framför allt nästa månad, september 2022.