Månadshoroskop

Astro / Horoskop / Månadshoroskop Stenbocken

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Horoskop augusti 2022: Stenbocken

Det åttonde huset aktiveras under augusti med solen och sedan Venus i lejonet. Detta innebär starkare känslor, inköp, investeringar, liksom viljan och förmågan att känna någon annan och sig själv på djupet. På sistone kan spänningar i relationer ha åstadkommit problem för dig och de kan fortsätta ett tag till men är på väg ut.

Under månadens första dagar är du mycket kreativ och du vill lära ut det som du vet och kan till andra på ett underhållande och mycket smart sätt. Du står dessutom för den du är och du kan inte klaga över brist på självkänsla och självförtroende. Samtidigt kan du vara obestämd bara för att din förståelse av saker och ting utvecklas och förändras.

Redan efter den 4 augusti kommer Merkurius i jungfrun att förutse dig med en möjlighet att se saker och ting från nya perspektiv. Beroende på situation och sysselsättning, vill du undervisa eller lära dig nya saker. Du kan också på roliga sätt göra online videor eller bra prata med folk online och delta i debatter och diskussioner.

Merkurius, Mars och Uranus samt Pluto i jordtecken bildar en stor trigon, som skapar större kraft i dina tankar och idéer och du kan påverka andra människor med.Fullmånen i vattumannen den 11 augusti handlar däremot om att äntligen lösa ekonomiska problem, om att äntligen få något köpt eller sålt. Ekonomiska problem kan uppstå men de är hanterbara om man försöker se möjligheterna och hitta bra lösningar. I vissa fall måste man be om hjälp eller ställa frågor. Även om ekonomiska utmaningar är möjliga, kan du nog också räkna med en ganska god ekonomi. Du kan också utmanas som sagt, att förändras och utvecklas som person. Även dina värderingar kan gå genom förändringar.

Planeten Mars lämnar oxen och går in i tvillingarna, ditt hus för jobb och hälsa, den 20 augusti. Under sju månader har du mer energi. Du motionerar och jobbar mer. Du är ganska otålig, och har mer att göra. Problemet med att vara spänd kan vara irritation och vrede. Personer som styrs av planeten Mars attackerar först och ställer frågor sedan. Det skulle kunna vara klokt att försöka slappna av samt tänka innan du handlar och innan du säger någonting. Men du kan lära dig av dina misstag med.

Efter den 25 augusti kommer Merkurius att befinna sig i vågens tecken något som betyder att yrkeslivet gynnas av en stor trigon i lufttecken. Fler bra möjligheter dyker upp och ditt hårda arbete lönar sig och du kan känna influensen alltmer under nästa månad.

Nymånen som äger rum i jungfrun den 27 augusti handlar om nya utvecklingar i ditt sätt att förstå dig på livet och samhället. Nymånen ser inte den lättaste ut något som kan indikera försenade resor och problem i distansrelationer. Detta innebär att slutet av månaden är otroligt intensiv.