Månadshoroskop

Astro / Horoskop / Månadshoroskop / Väduren

Väduren

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Horoskop augusti 2022: Väduren

Ekonomiska förändringar verkar äga rum för väduren redan under månadens inledning. Detta kan ha olika innebörder för olika vädurar. Ni kan byta jobb eller lansera nya projekt. Ni kan börja söka nya inkomstkällor när kriser uppstår. Hur som helst är innovation viktig. Ni kan även göra investeringar, börja odla och konservera mat, eller skaffa mark någonstans ute i skogen eftersom ni drömmer om en enklare tillvaro.

Den goda nyheten är att Merkurius går in i jungfrun den 4 augusti. Merkurius spenderar cirka 20 dagar i huset för jobb och hälsa men hinner ha en positiv påverkan genom en stor trigon i jordtecken som har en stabiliserande effekt på ditt yrkesliv och din ekonomi. De ekonomiska motgångarna som beror på Uranus/Mars kvadraturen till Saturnus blir mildare under augusti och september.Venus i lejonet efter den 10 augusti är en annan trevlig influens, eftersom du kan räkna med ett roligare romantiskt liv så länge som du håller dig till partners som du har mycket gemensamt med. Du är också kreativare, charmigare, mera underhållande. 

En fas i det sociala livet avslutas med fullmånen i vattumannen den 11 augusti. Normalt sett kan denna fullmåne förknippas med att man lämnar en grupp eller social krets. Även någon dröm kan komma i uppfyllelse. Fullmånen är dock intensiv men Jupiters energier skapar tur och lycka samt förmåga att använda tidigare visdom.

En annan lättnad är att aggressiva Mars lämnar oxen och går in i tvillingarna den 20 augusti. På grund av en retrograd fas som inleds den 31 oktober kommer Mars att spendera sju månader i tvillingarna som är ditt hus för kommunikation, interaktion och korta resor, fram till den 25 mars nästa år.

Mars i tvillingarna bildar en trigon till Saturnus något som kan ha en stabiliserande effekt på både Mars och det sociala livet. Man kan snabbt agera när någonting sker. Man hoppar in och meddelar eller säger någonting.  Man är också objektiv. Relationernas kvalitet kan dock försämras. Man känner att man ständigt måste vara på sin vakt. Man är också extra ärlig något som ökar antalet konflikter. Även i trafiken bör man vara försiktig men även om man känner att man vill göra många resor, tar man sig mest dit man måste.

Jobbet blir nog viktigare och står i fokus ännu mer efter den 22 augusti med solen i jungfrun. Den stora trigonen som nu bildas med solen, Uranus och Pluto i jordtecken hjälper dig att nå framgång och att få saker gjorda helt enkelt. Du kan få ett nytt jobb om du söker ett under augusti. Detta kan ske även på grund av nymånen i jungfrun den 27 augusti.