Twice.se

mode & kändisar

Nöje / Kändisar

French Montana och Adam Levine släpper ny "Famous" remix för välgörenhet

French Montana och Adam Levine släpper ny "Famous" remix för välgörenhet

2018-08-26 - Alla intäkter går till Ugandasjukhus för mammor och barn.

French Montana och Adam Levine har just släppt en ny singel – med en goda avsikter.

Artisterna samarbetade med en remix av Montanas hitlåt ”Famous” från albumet ”Jungle Rules” från förra året 2017.

Montana donerar 100 % av intäkterna från singeln till Suubi Cencer, en underfinansierad moderskap- och barnklinik i Uganda.

French Montana, som kommer ursprungligen från Marocko, tycker att alla mammor och alla barn bör ha rätt vård. ”När jag besökte Uganda kände jag mig tvungen att hjälpa.” har han sagt till olika tidningar.

Hittills har French Montana samlat in en halv miljon dollar till Suubi-centret.
”Jag känner att varje kvinna och barn förtjänar rätt vård. Vård borde inte vara ett privilegium utan en rättighet.” sade Montana till CNN.

 Grammy-nominerade rapparen French Montana inspirerades att hjälpa kvinnor och barn få rätt sjukvård i Uganda år 2017 när han besökte landet. Det var då han lanserade sin lanserade sin #Unforgettable Healthcare Campaign (Oförglömliga hälsokampanjen) i samarbete med Global Citizens # 2BSTRONG-kampanj och Mama Hope.

 

I videon kan man också se en dansgrupp från Uganda, samma dansare som finns med i musikvideon ”Unforgettable” från förra året.

"De är som mina söner, mina döttrar, de har en stor plats i mitt hjärta ... och jag känner mig bara stolt över dem. De dödade det, de dansade, de gjorde koreografin”, sade Montana.

Montana växte upp i södra Bronx. Han är född i Marocko och blev nyligen en amerikansk medborgare. Han hävdade att invandring kommer att bli ett viktigt oh stort tema i nästa album, som släpps om cirka sex veckor.