Twice.se

mode & kändisar

KATEGORIER: Mode / Kändisar

Idris Elba: Nästa James Bond?

Idris Elba: Nästa James Bond?

2018-08-22 - En svart president senare och en svart Meghan Markle i det brittiska kungahuset senare, är världen kanske äntligen redo för en svart James Bond.

Spekulationerna om att vi kommer att se Idris Elba i rollen som nästa James Bond cirkulerar och det är inte första gången.

Sanningen är att Daniel Craig snart nog tröttnar på rollen och då måste någon annan ha den. Enligt många källor har man krävt att Idris blir nästa James Bond. Det är många människor som vill se honom i rollen och ingen tror att han kommer att göra James Bond fans besvikna.

Bond producenten Barbara Broccoli verkar också tycka att det är på tiden man funderar över mångfald.

Men är det verkligen så? Eller har man bara spridit rykten för att se hur folk reagerar för att undvika ett stort fiasko samt minskade intäkter.

Många fans har dock redan tagit till Twitter och uttryckt sig positivt om detta.Idris Elba lär ha uttryckt sig flera gånger under de senaste åren att han skulle vara okej med att bli nästa James Bond.

Till CNN sade han 2014:

"Det skulle vara en sådan ära. Jag menar vad är det man gör? Snygga kostymer, fina bilar, jaga skurkar och dejta vackra kvinnor? Jag vet inte, det låter bra för mig."

Till tidningen Gizmodo har Idris Elba sagt mars 2016 att världen vill att han skall bli nästa James Bond samt att han inte skulle tacka nej till rollen.

Ändå är osäkerheten stor och inte vet vi när det blir aktuellt med en ny James Bond heller.