Kändisar

Mode / Kändisar

Karl Lagerfeld joinar Ralph Lauren för att klä Melania Trump inför president invigningen

2017-01-18: USA:s nya First Lady Melania Trump behöver två olika outfit för två olika evenemang: själva presidentinvigningen och balen som följer.  

Melania Trump

Denna fredag är en viktig dag i USA, eftersom det är invigningsdagen, då Melania Trumps make blir invigd som president i direktsändning. Vid detta evenemang behöver så klar Melania Trump en snygg outfit värdig av en Första Dam. På kvällen bör hon byta till aftonklänning inför balen som följer själva invigningen.

Hittills har man endas känt till att Ralph Lauren klär USA:s nästa Första Dam, men den senaste nyheten är att även Karl Lagerfeld skall hjälpa till. Det är inte omöjligt att Melania Trump kommer att bära trendiga bekväma Lauren kläder på dagen och en couture klänning från Lagerfeld på kvällen.

Det intressanta med Lagerfeld är att han designar under eget namn och märke nuförtiden men han designar även för både Chanel och Fendi.

Att klä den första damen är en kontroversiell uppgift i och med de flesta designers har vägrat av moraliska skäl. Lagerfeld är dock känd för att vara en provokatör.