Kärlek och relationer

Konsten att vara svår att erövra!

 

En del kvinnor - trots att de gör allting rätt - har otur i kärleken och de hamnar ensamma, gång på gång igen! Det kan dock finnas ett litet knep, som leder till att du behåller din nästa man, en lång tid!

Det gäller att bli svår att erövra!

Sedan urminnes tider, har kvinnor som spelat svårflörtade eller svåra att erövra, utgjort en stor attraktion för alla män. Det är som om de blir ännu mer intresserade, om de känner att kvinnan har något annat på gång eller att de inte riktigt har blivit erövrade.

När du väl lärt dig knepen och blivit svår att erövra, har du kommit ett steg närmare en lång stabil kärleksfull relation.

Vi delar med oss 5 hemligheter som kan hjälpa dig at erövra drömprinsen, utan att själv bli erövrad.

1. Kvinnan behöver mer tid på sig för att förbereda inför en fest än en man behöver. Mannen har behov av mer tid på sig att förbereda sig för en stabil relation än en kvinna har. Han gillar inte att ha bråttom. Ha därför inte så bråttom heller - när du skall avslöja dina känslor. Låt saker och ting komma av sig själva i en relation - ge honom aldrig en känsla av att du är orolig, spänd eller att du är riktig kär i honom!

2. Ge honom vag information om dig själv och om vad du gör och gör ditt förflutna till en gåta för honom. Lär dig använda dig av ord såsom "min väninna" eller "dem" när du talar om vilka du umgås med. Din älskling behöver inte veta att "min väninna" eller "dem" i själva verket handlar om en enda person - nämligen din mamma.

3. Om du vill höra "jag vill", behöver du säga några stycken "jag vill inte". Ju svårare man erhåller en sak, desto dyrbarare är den. Tre dejter innan man har sex med din nya älsklig är en viktig regel som du behöver hålla dig till. Men kom även ihåg att män inte väntar längre än så.

4. Du behöver inte låtsas att du har orgasm, men hitta olika sätt att få honom att tro att det finns fler män som är intresserade av dig. Få honom att du är någon som är eftertraktad och inte någon som eftertraktar.

5. I egenskap av kvinna som är svår att erövra, måste du låta honom vänta mer och mer. Detta innebär att alltid gå hem innan festen slutar eller avsluta ett telefonsamtal just innan det blir alltför sentimentalt.