Kärlek och relationer

Hur du får en man att älska dig ännu mer!

Hur du får honom att älska dig ännu mer

För att du skall kunna inleda en ny relation, måste du glömma din senaste misslyckade relation. Dessutom bör du ha mer tålamod den här gången - för att du skall hinna med att lära känna den nye mannen som du nu dejtar. Om han visar sig vara drömprinsen - bör du visa upp dina bästa sidor så att du kan behålla honom. De flesta källor som vi har hittat är överrens om de här punkterna:

1. Vänta inte på att han skall ta initiativ hela tiden. Vare sig det handlar om en dejt, om sex eller någon annan aktivitet skall du i alla fall då och då ta initiativet eller kontrollen över hur kvällen eller dagen kommer att se ut. Ring upp honom och säg till honom att du längtar efter honom och att han skall infinna sig omedelbart hos dig eftersom du inte kan leva en stund till utan att känna honom i närheten. Led in honom i klädkammaren och informera honom om vilka kläder som är passande för kvällens upplevelse. Kvinnor som visar självförtroende och auktoritet kan vara attraktivare för män än de passiva och inställsamma.

2. Visa honom att du är som han är. Att du kan det som han kan. Det handlar inte om att hela tiden säga som honom eller tänka som honom, utan det handlar snarare om att handla som han handlar och sysslar med sådant som han sysslar med. Han brukar tycka att det är häftigt när kvinnan själv lagar bilen eller slår med en hammare.

3. Överraska honom. Skriv en kärleksdikt på en bit papper eller ett simpelt ”Jag älskar dig” och stoppa den i hans ficka när han är på väg att lämna din bostad eller medan du ger honom din avskedskyss. Han kommer att bli väldigt rörd när han väl läser det som står. Köp biljetter till hans favoritpjäs, eller bjud ut honom på hans favoritrestaurang. Han kommer att uppskatta att du tar hänsyn till vad han tycker om att göra.Tappa en bad till honom när han är trött på kvällen och sådant som visar hänsyn och omhändertagande. Detta kommer inte att göra dig mindre osjälvständig som kvinna. Det kommer att mana honom till att göra liknande saker för dig.

4. När han minst väntar sig, krama honom. Visa honom att du tycker om honom och att du tycker att det känns bra att finnas i närheten av honom. Han kommer att känna sig trygg med dig och lycklig att du finns i hans närhet. Varje gång han kramar dig visa honom att du tycker om det och prata med honom med blickarna. Han kommer att känna sig väl till mods att du trivs i hans närhet. Precis som du, tycker han också om kyssar och kramar - missa inga tillfällen att pussa eller krama honom. Gör detta även när detta är opassande, vid ett tillfälle då ingen ser.

5. Behandla honom med respekt - i synnerhet när ni är ute bland folk. Tala inte illa om honom, skratta inte åt hans varor, utan säg alltid något gott om honom. Han kommer att vilja göra samma sak för dig - något som stärker hans kärlek till dig.

6. Om han är nervös och lite osäker av sig - behöver du inte peka ut det för honom. Ge honom alltid komplimanger och se alltid det som är bra i honom. Visa honom att för dig spelar endast roll det som är bra hos honom roll och att du inte ser några defekter.

7. Visa honom att du är endast till för honom. Var lojal mot honom varje gång och intressera dig för hans hobbies och hans sexuella fantasier. Våga dela hans drömmar och ni kommer närmare varandra och han kommer att älska dig ännu mer.