Venus i väduren: Kärleken blomstrar med fart och fläkt!

AstroHoroskop

2024-04-04 Du sprider och upplever kärlek på ett unikt sätt i enlighet med hur soltecknet och ascendenten påverkas av Venus transit.

Venus i väduren: Kärleken blomstrar med fart och fläkt!

Mellan den 4 april och 29 april 2024 befinner sig Venus i Vädurens tecken. Venus i Väduren innebär att kärleken blir spontan och direkt. Det finns en stark vilja att följa ens hjärta utan kompromisser. Under detta eldiga inflytande blir jakten på kärleken väldigt spännande. Vi är djärva, friska och lite otåliga när det gäller hjärtats angelägenheter. Vädurens energi tittar inte bakåt. Vi är inte intresserade av att be om ursäkt eller älta det förflutna – det är en helt ny dag!

Intresset för det mesta kan däremot vara kortlivat. Därför är det bättre att vänta med att fatta stora beslut och investera pengar, tid och energi i saker som vi sedan förlorar intresset för.

Venus kommer under den här transiten att ha en mild subtil positiv influens i och med planeten mest bildar harmoniska aspekter till andra planeter.

Merkurius är retrograd!!!

Med Venus i Väduren är vi otroligt kreativa. Kärleksgnistan tänds spontant och utan förvaring. Det är en tid för spontanitet, härliga utmaningar och att våga ta första steget. Merkurius är retrograd å andra sidan men låt ingenting stoppa dig så länge som du vet vilka riskerna är. Det är bättre att älska och förlora än att aldrig älskat alls! Vi kan även vara lite impulsiva med hur vi spenderar våra pengar men pengar kan även returneras till oss! Att backa lite och tänka till samt leva i stunden och inte nödvändigtvis tänka långsiktigt, är vad som gör denna transit så härlig.

Venus i väduren för alla stjärntecken

Venus' transit genom de tolv husen ger varje stjärntecken ett unikt sätt att sprida kärlekens gåvor.

Väduren – Självets flamma

Venus i det första huset tänder en gnista och passion och självförtroende. Du får en upplevelse av din inre skönhet omvandlad till självkärlek. Detta skapar balans och yttre skönhet. Världen ser på dig med nya beundrande ögon.

Oxen – Själens förtrollande allomfattande kärlek

Venus smyger genom själens tysta korridorer, där drömmar och andlighet förenas med varandra. Kärleken flödar genom dina drömmar, själens längtan är en av enhet med alltet, är bevis på dina osynliga band till det kosmiska. Du är mer än vad andra tror och tänker om dig. Du är en glänsande kosmisk varelse.

Tvillingarna – ”Jag har en dröm”

I det elfte huset vill Venus att alla människor i samhället tycker om varandra och ser skönheten i var och en, där gemenskap och vänskap blomstrar. Här får du allmänhetens och vänners stöd, och du omvandlas till en idealist.

Kräftan – Kärlekens makt

I det tionde huset hjälper dig Venus att ta ledningen i ditt liv eftersom högre makter stödjer dig. Detta betyder i bokstavlig mening social framgång och högre status. Ditt anseende förbättras och ditt arbete är en konstnärlig manifestation.

Lejonet – Kärlek till kunskap

Med Venus i det nionde huset kan du räkna med sinnesbalans och -harmoni, vidsträckta horisonter av kunskap, visdom och filosofisk förståelse. Du hittar det vackra i det som är främmande. Hela ditt väsen lyfts upp av att ge dig ut på en resa eller ett nytt äventyr. Lämna bara inte en bra grej för att du ser ett vackert nytt spännande ansikte, men testa vattnet om du är singel. Du kan annars helst omvandla kärlek till en teori.

Jungfrun – Kärlekens omvandlande kraft

Här utforskar Venus djupet av passion och återfödelsens mysterium. Kärlekens andliga sida blir levande, och dina inre mysterier avslöjas i denna innerliga transit. Du kan till och med känna att du blir älskad nu för den du är innerst inne. Inga yttre krav ställs på dig att vara annorlunda och ändå är denna transit paradoxalt nog, så omvandlande.

Vågen – Kärleksband

Venus i det sjunde huset mixar harmoni och kompromiss med kärlekens fina nyanser. Dina relationer blir en förtrollande dans av etikett, respekt, klass och diplomati. Din romantiska sida tar över och andra ser skönheten i dig något som gör att Venus väver tråd som binder dig samman med andra i privata och offentliga sammanhang.

Skorpionen – En perfekt balans

Venus i det sjätte huset hjälper dig här att göra mindre men lära dig göra något bättre. Varje handling handlar om balans och precision, en konst, och ditt välbefinnande speglar en inre och yttre balans som kan tränas upp.

Skytten – Kreativa flammor

Här föds kreativa flammor när Venus reser genom det femte huset. Din själ dansar i skapandets fröjdefulla eld, fylld av kreativitet, passion och kärlekens lekfullhet.

Stenbocken – Hemmets trygga famn

Venus' kärleksfulla famntag omsluter ditt inre och skapar en harmonisk boning. Hemmet fylls av skönhet, kärlek och en känsla av trygghet som värmer själen. Venus läker även gamla sår som skapats över generationer.

Vattumannen – Kärleksfulla ord

I det tredje huset uttrycker Venus sin skönhet genom orden. Dina tankar blir fyllda av kreativa idéer och din kommunikation är fylld av charm, förföriska ord och harmoni. Du är vänlig och andra vill höra på dig eftersom du smeker deras ego på ett välgörande helande sätt.

Fiskarna – Kärlekstouch

Här i det andra huset odlar Venus njutningens trädgårdar, där varje kärleksfull gest växer till en blomstrande frukt av överflöd. Dina sinnen blir uppfyllda av värdefulla smaker, dofter och behagliga ting. Rör vid andra; din magiska touch kommer att sprida den välbehagliga kärleksenergin i hela deras väsen.