Fem saker att göra sommaren 2023

Livsstil / Resor /

Fem saker att göra sommaren 2023

2023-05-20 Eftersom de varma dagarna närmar sig snabbt kan du börja tänka på dina sommarplaner.

Här är fem saker som du kan göra mellan maj och augusti.

Tillbringa en vecka i Toscana

Toscana

Toscana är ett populärt europeiskt semestermål, och det är troligt att turismen bara kommer att öka under de närmaste åren. I år kan det vara en bra idé att tillbringa en vecka i Toscana, besöka vingårdar, njuta av god mat och utforska några av de lokala sevärdheterna.

Besök den kinesiska muren

Kinesiska muren

Kinesiska muren är en av de mest otroliga strukturerna i världen. Den sträcker sig över 5 000 mil och byggdes av Qin-dynastin för att hålla inkräktare borta från Kina. Om du planerar en resa till Kina i sommar, kommer den kinesiska muren högst upp på de flesta människors att göra-listor. Missa inte tillfället.

Odla egna grönsaker

Odla egna grönsaker

Sommaren är den perfekta tiden för trädgårdsarbete. Vädret är varmt och du kan komma ut och arbeta i trädgården. I år kan det vara en bra idé att tid åt att plantera en liten trädgård på balkongen om du saknar en tomt. Om du har tur kommer du så småningom att äta grönsakerna som du själv har odlat!

Gå på äventyrskryssning

äventyrskryssning

Sommaren är den perfekta tiden att åka på en äventyrskryssning. Kryssningsrederier erbjuder ofta bra erbjudanden under sommarmånaderna, och det är ett bra sätt att njuta av din semester. Vad tycker du om en kryssning till Alaska!

Fallskärmshoppning

Fallskärmshoppning

Fallskärmshoppning har blivit en otroligt populär aktivitet de senaste åren. Många lokala fallskärmshoppningsföretag erbjuder grupppriser och specialerbjudanden under sommaren.