Om Twice.se

Twice är en webbplats för alla. Syftet är att underhålla och informera. Informationen som presenteras är dessutom tänkt att vara till nytta för läsaren. Vi skriver om sådant som vi alla funderar på i livet.

Använd gärna information som du hittar här fritt. Länka gärna till oss om du har en hemsida och om du tycker om vår webbplats.

Om du har åsikter eller ser några felaktigheter är du välkommen att kontakta oss: mytwice@gmail.com.

Twice är ett livsstilsmagasin för dig som tycker om att leva i perfekt harmoni: med dig själv och med din omgivning. När vi skriver en artikel undrar vi först och främst vilken nytta artikeln har för oss som individer - eller i alla fall för en del av oss. Vår förhoppning är att inspirera till hälsa, balans, glädje, lycka, individualitet, det vackra som finns inom oss och det vackra som finns utanför oss själva; Allt som kan hjälpa oss att förverkliga oss i enlighet med de unika individer som vi är. Vi skriver om mode, skönhet, hälsa, viktminskning, motion och träning, astro, vetenskap, inredning, drömmar, förhoppningar och vägen till en konstruktiv och sund inställning till livet.

Carmen LupanTwice startades år 2007 av Carmen Lupan. Idén var från början att starta en smyckesbutik, som drog till sig besökare med hjälp av intressanta artiklar. Artiklarna skulle handla om livsstil och astro-delen var mest en orakeldel, i underhållningssyfte. Eftersom smyckena inte sålde så bra, bestämde sig Carmen för att omvandla hemsidan till ett livsstilsmagasin online. Carmen har en bakgrund inom sociologi, social psykologi, IMER samt ett stort intresse för mode, vetenskap, webbdesign, feng shui, tarot, astrologi och i allmänhet "allt", om man kan säga så. Desssutom tycker Carmen om att skriva artiklar. Eftersom Carmen upptäckte Google Adsense och affiliatorprogram som kunde sponsra Twice, bestämde hon sig för att omvandla Livsstilsmagasinet Twice till en heltidssysselsättning.

Twice.se finansieras med annonser. Intäkterna kommer huvudsakligen från Google Adsense.

Vill du kontakta oss eftersom du vill publicera något på Twice är du mer än välkommen eftersom Twice gärna vill hjälpa alla svenska företag och privatpersoner att framföra sina åsikter, ge människor utrymme att uttrycka sig själva, samt att inspirera andra.

Du får gärna göra reklam för ditt företag på Twice, förutsatt att du bidrar med något genom att ge besökarna något läsvärt.

Varmt välkommen till Twice!