Fem perfekta presenter för de nyfikna pratsamma tvillingarna

Astro / Horoskop

Solen i tvillingarna: 21 maj - 21 juni 2023. Nu fyller tvillingarna år.

Fem saker som du kan göra under tvillingarnas säsong 2023

2023-05-22 Nu när vi befinner oss i tvillingarnas säsong, är det dags att tänka på de kära tvillingarna i våra liv, som håller på att fylla år fram till den 21 juni 2023.

Tvillingarna är energiska och kvicka med en äventyrlig anda. Deras intelligens och nyfikenhet är oöverträffad, och de tycker om att lära sig nya saker samt att skaffa sig nya erfarenheter. De är socialast av alla tecken, livliga, kreativa och självständiga. Lite av en free spirit skulle man kunna säga.

Att ge rätt gåva till någon, är ett bra sätt att visa ditt unika band med personen du ger gåvan till. Det är viktigt att hitta en gåva som matchar deras intressen och personlighet, så att de känner sig sedda, förstådda och uppskattade.

Här är fem tips på gåvor till tvillingarna (personer födda med solen i tvillingarna) och till de som har ascendenten i tvillingarna.

Tvillingarna gillar att prata

Ge tvillingen i ditt liv en bra mikrofon så att de kan starta deras nya online podcast eller någonting annat som gör det möjligt för dem att prata med andra.

Tvillingarna gillar teknik

Så ge dem en ny gadget. Oavsett om det är en ny kamera, en telefon, högtalare, en energibank eller en surfplatta, tycker tvillingarna om att leka med allt elektroniskt.

Tvillingarna gillar att läsa

Därmed gäller att göra läsning möjligt. Det kan vara en bra bok, en tidningsprenumeration eller till och med en prenumeration på en online-streamingtjänst.

Tvillingarna gillar musik

Ge de en musikspelare eller nya hörlurar. De kommer att älska att ha något att lyssna på när de vill koppla av. Om de vill lära sig ett instrument, kan du kanske börja med att ge dem första sådana.

Tvillingarna tycker om att lära sig nya saker

Ge tvillingarna en Master Class av någon som de verkligen ser upp till och respekterar.

Kurs på engelska. Professionell bartender och cocktailskapande

I den här ackrediterade cocktailkursen får du experttips för att bli en cocktailmixer i toppklass. Du kommer att lära dig av mixologimästare från Behind The Bar, inklusive Cara Devine, som nyligen utsågs till en av Australiens topp 25 bartendrar.