Chakra

Astro / Chakran

Chakra och meditation

Chakran

Energin i våra sju energicentra avgör hur bra eller dåligt vi mår. På den här sidan hittar du information om hur du tar hand om både kropp och sinne. Vi har 7 chakran enligt vissa traditioner; vi kan skapa balans genom att meditera; musik kan hjälpa oss och vi kan använda till exempel magnetterapi.

Hjärnvågsstimulering

Musik kan stimulera hjärnvågor i önskad riktning genom rätt frekvens.

Våra 7 chakran

Ckrakra

Våra chakrana är belägna på den eteriska kroppen. De kan liknas vid snurrande energihjul. Varje hjul har ett anat ekrar. Baschakrat är det lägsta och kronchakrat det högsta. Energin i baschakrat är den fasta manifestationen av energin i kronchakrat. Via kronchakrat får vi nämligen kontakt med själva Universum eller det heliga.

Usui Reiki och de hemliga symbolerna

Usui reiki är en form av healing, bland andra healing former. Usui Reiki utvecklades av mästaren Usui som sägs ha hittat den här energin i Universum och som han sedan delade med sig tillsammans med de hemliga reikisymbolerna till andra. 

Magnetterapi

Magnetterapi

Magnetterapi är en ny terapimetod som lindrar huvudvärk, depression och smärta. Med hjälp av magneter förstärker man jordens naturliga jordmagnetiska miljö. Världen omgivs av elekro-magentiska fält.

Allt om meditation

meditation

Meditation har blivit allt vanligare  och rekommenderas av andliga lärare, läkare och psykologer. Det bästa med meditation och  liknande metoder för avkoppling är att man blir av med  stress. Stress leder till många sjukdomar och är en av våra största fiender.