Fem saker som du kan göra under kräftans säsong 2023

Astro / Horoskop

Solen i kräftan: 21 juni - 22 juli 2023.

Fem saker som du kan göra under kräftans säsong 2023

2023-06-21 Solens ingång i kräftans stjärntecken i dag, markerar början på sommaren i den norra hemisfären och vintern i den södra hemisfären.

Solen återspeglar den inre kärnan i vår personlighet, medan Kräftan är kopplad till vår hemlängtan, intuition och våra känslor. Kräftans styrande himlakropp är månen.

Under kräftans säsong är vår intuition starkast. Hemmet, familjen, det förflutna, våra nära och kära, mat och kultur, spelar störst roll för oss.Kräftan anses vara känslig, omtänksam, empatisk, romantisk och lojal. Under denna period kan dessa egenskaper bli mer framträdande. Man vill uttrycka sin kärlek och omsorg för de människor som betyder mest för en.

Här är fem saker vi bör hålla med på under kräftans säsong.

Skapa en mysig och inbjudande atmosfär i ditt hem.

Kräftans stjärntecken representerar hemmet och under denna period är det en bra tid att göra ditt hem extra mysigt. Tänd levande ljus, häng upp gardiner och skapa en varm och inbjudande atmosfär.

Spendera tid med din familj.

Kräftans stjärntecken uppmuntrar oss att fokusera på våra närmaste och kära. Så varför inte ha en picknick i parken, ta en utflykt till stranden eller ha en grillfest i trädgården. Det handlar om att skapa minnen med dem du älskar.Utforska din känslomässiga sida.

Kräftans stjärntecken representerar känslor och därför är det en bra tid att utforska och bearbeta dina känslor. Gör yoga, meditera, skriv i en dagbok eller gå på terapi för att få en bättre förståelse för dina känslor.

Skapa en trädgård eller odla grönsaker.

Kräftans stjärntecken har en koppling till naturen och därför är det en bra tid att utforska trädgårdsarbete och odling. Skapa en trädgård eller odla några grönsaker hemma på balkongen. Det kan ge dig stolthet och glädje att se din egen skörd.

Fira sommaren med en fest.

Det är inte konstigt att midsommar tar plats med solen i kräftan. Under kräftans stjärntecken, ett kardinalt tecken som står för nya början, initieras sommaren som man kan fira genom att ha en fest med dina vänner. Förutom midsommarfirandet kan man ha en trädgårdsfest eller en grillkväll. Det viktiga är att umgås med människor du älskar och skapa minnen tillsammans.Egenvård

Under denna period är det också viktigt att ta hand om dig själv och din hälsa. Se till att du får tillräckligt med sömn och motion och att du äter hälsosamt. Kräftans stjärntecken representerar egenvård så ta vara på denna tid för att ta hand om dig själv på ett djupare plan. Meditera gärna för att bli av med stress. Gå ofta till stranden och ligg bekvämt i solen. Gå på spa med goda vänner.