Fem saker som du kan göra under tvillingarnas säsong 2023

Astro / Horoskop

Solen i tvillingarna: 21 maj - 21 juni 2023.

Fem saker som du kan göra under tvillingarnas säsong 2023

2023-05-21 Solen har gått in i tvillingarna i dag.

När solen befinner sig i Tvillingarna är världen full av potentialer. Alla, oavsett stjärntecken och ascendent, engagerar sig mera i sådana aktiviteter som förknippas med tvillingarnas stjärntecken och det tredje huset.

Tvillingarna är ett lufttecken, och den styrande planeten är Merkurius. I astrologin är ett "lufttecken" ett tecken som härskar över sinnet och intellektet.

Tvillingarna är glada, vänliga, pratsamma, nyfikna och intellektuella.

De är också obeslutsamma, rastlösa och föränderliga, de kan hålla på flera olika saker under en och samma dag. Tvillingarna älskar kunskap, och de gillar att diskutera och debattera nya idéer och koncept.

Detta är en tid av snabb förändring, kreativitet och utforskning. Det en bra tid att bryta sig loss från monotonin i det dagliga livet. Oavsett om du vill göra en förändring i din karriär, i dina relationer eller bara göra hitta på något annorlunda, är detta rätt tillfälle.

Så om du vill få ut det mesta av solen i Tvillingarna, läs vidare för att ta reda på fem saker som du nu kan göra.

1. Besök nya platser

Tvillingarna är nyfikna, och ingenting släcker deras törst efter kunskap som att se nya saker, besöka nya städer, möta nya människor och vistas på nya platser. Du kan resa lokalt också eller se sevärdheterna runt din stad. Det kan duga.

2. Gå en onlinekurs

Tvillingar lär sig snabbt, så de är alltid öppna för nya idéer. Att gå en kurs i ett ämne som du brinner för, är ett bra sätt att lära dig mer om ett ämne, träffa nya människor och utvidga dina horisonter. Nu kan du skaffa sig nya yrkesmöjligheter. Studier öppnar helt nya horisonter.

Kurs på engelska. Professionell bartender och cocktailskapande

I den här ackrediterade cocktailkursen får du experttips för att bli en cocktailmixer i toppklass. Du kommer att lära dig av mixologimästare från Behind The Bar, inklusive Cara Devine, som nyligen utsågs till en av Australiens topp 25 bartendrar.

3. Läs en bok

Läsning är ett bra sätt att lära sig om nya idéer och begrepp. Medan du läser kan du utveckla din fantasi, bygga mental uthållighet och stimulera ditt sinne. Att kunna se saker från olika perspektiv gör dig smartare.

4. Gå på festival

Festivaler, oavsett om de är religiösa eller kulturella, är ett bra sätt att lära sig mer om olika kulturer. Många festivaler har workshops eller presentationer. Tvillingarna gillar det utländska och utlänningar, något som gör att de gärna skaffar en livspartner från ett annat land.

5. Vandra i skogen

Tvillingar älskar att vistas utomhus, att åka bil, cykel, men även vandring är en fantastisk aktivitet för dem. Den friska luften, det vackra landskapet och vildmarkens vilda djur kan lugna sinnet hos den överaktiva hjärnan under tvillingsäsongen.