Lejonets säsong 2024: ledarskap och kreativitet

AstronyttHoroskop

2024-07-24: När solen rör sig in i Lejonets tecken från den 22 juli till den 22 augusti 2024, går vi in i en period fylld av passion, kreativitet och självförtroende.

Lejonet, som styrs av solen, är ett tecken som representerar hjärtat, och denna säsong handlar om att låta våra hjärtan styra våra handlingar. Venus i Lejonet fram till den 4 augusti, ger mänskligheten dubbel dos av kärlek, skönhet och kreativitet.

Lejonets säsong kommer att präglas av värme, motivation och ledarskapsförmåga. Lejon är generösa vänner, lojala partners och inspirerande kollegor.

I USA har man med solens inträde i lejonet ”krönt en ny drottning”, Kamala Harris, som företräder demokraterna i stället för Joe Biden. Hon är en våg, styrd av Venus, med Mars i lejonet. Venus förknippas även med pengar och enligt demokraterna har Kamala Harris samlat in nästintill en halv miljon dollar över en enda natt om man räknar in Bidens oanvända kampanjpengar.

Solen i Lejonet: Ledarskap

Under Lejonets säsong befinner sig solen i sitt eget tecken, vilket förstärker våra självförtroenden och vår önskan att vara i centrum. Det är en tid för att omfamna våra unika talanger och visa världen vad vi går för. Solen i Lejonet uppmanar oss att ta ledarrollen i våra liv, vara stolta över våra prestationer och inspirera andra med vår glöd och entusiasm.

Venus i Lejonet: Kärlek och skönhet

Venus i Lejonet förstärker våra romantiska och kreativa impulser. Det är en idealisk tid för att bli förälskade, tillbringa varma och glada stunder tillsammans med våra vänner, uttrycka kärlek och njuta av livets vackra stunder. Kreativa projekt blomstrar under Venus i Lejonet.

Hur Lejonets Säsong Påverkar Oss

Lejonets säsong 2024 lovar att vara en tid fylld med möjligheter för självförverkligande och glädje. Genom att omfamna de energier som solen och Venus i Lejonet ger, kan vi alla hitta sätt att lysa starkare och leva mer autentiskt.

Lejonets energi under säsongen 2024, med solen och Venus i Lejonet, ger en unik möjlighet för alla stjärntecken att dra nytta av dess kraftfulla och kreativa vibrationer.

Lyckotal och färger under lejonets säsong

Lyckotal: 1, 4, 9, 11

Färger: orange, gult, guld

Lejonets säsong 2024: Vad kan varje stjärntecken lära sig av Lejonet?

Lejonet, med sin strålande energi och okuvliga optimism, har en hel del att lära oss alla. Här är några lärdomar som varje stjärntecken kan dra nytta av

Väduren (20 mars - 19 april)

Tålamod: Lejonet vet hur man njuter av nuet och tar sig tid att uppskatta de goda stunderna i livet. Väduren, som ofta är otålig och impulsiv, kan lära sig av Lejonet att sakta ner och njuta av resan, inte bara målet.

Generöshet: Lejonet har ett stort hjärta och älskar att dela med sig av sig själva. Väduren, som ibland kan vara självisk och fokuserad på sina egna behov, kan lära sig av Lejonet att vara mer generös och ge tillbaka till andra.

Oxen (20 april - 20 maj)

Kreativitet: Lejonet är en kreativ själ som älskar att uttrycka sig. Oxen, som ofta är praktisk och jordnära, kan lära sig av Lejonet att släppa loss sin kreativitet och ha mer kul i livet.

Självförtroende: Lejonet har en stark tro på sig själv och sina förmågor. Oxen, som ibland kan vara osäker och tvivla på sig själv, kan lära sig av Lejonet att tro mer på sin egen potential.

Tvillingarna (21 maj - 20 juni)

Djup: Lejonet har en förmåga att se bortom det ytliga och värdesätta äkta förbindelser. Tvillingarna, som ofta är ytliga och pratsamma, kan lära sig av Lejonet att fördjupa relationer, att vara varma och lojala.

Empati: Lejonet har ett stort hjärta och kan känna medkänsla. Tvillingarna, som ibland kan vara intellektuella och distanserade, kan lära sig av Lejonet att vara mer empatiska och förstå andras känslor.

Kräftan (21 juni - 22 juli)

Mod: Lejonet är modiga och vågar ta risker. Kräftan, som ofta är försiktig och blyg, kan lära sig av Lejonet att kliva utanför sin komfortzon och modigt möta nya utmaningar.

Självständighet: Lejonet är självständiga och behöver inte konstant bekräftelse från andra. Kräftan, som ofta är beroende av andras kärlek och godkännande, kan lära sig av Lejonet att vara mer självständig och trygg i sig själv.

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Var dig själv: Lejonet går genom en enorm personlig utveckling varje gång solen byter tecken men nu kan de ta en paus och vara sig själva.

Fira dig själv: Lejonet kan arbeta hårt och ständigt ha nya mål i sikte. Nu kan du i stället fokusera på dig själv och fira dig själv och inte dina prestationer eller hårda arbete.

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Spontanitet: Lejonet älskar spontanitet och att leva i nuet. Jungfrun, som ofta är planerad och organiserad, kan lära sig av Lejonet att släppa taget av kontrollen ibland och njuta av oväntade upplevelser.

Leka och ha roligt: Lejonet vet hur man har roligt och tar sig tid att njuta av livet. Jungfrun, som ofta är fokuserad på arbete och plikter, kan lära sig av Lejonet att slappna av och ha mer kul i vardagen.

Vågen (23 september - 22 oktober)

Beslutsamhet: Lejonet är beslutsamma och ger inte upp i första taget. Vågen, som ofta kan vara obeslutsam och grubbla för länge, kan lära sig av Lejonet att lita på den inre visdomen och fatta beslut som känns rätt.

Passion: Lejonet brinner för det de tror på och ger allt de har i allt de gör. Vågen, som ibland kan vara passiv och undvika konflikter, kan lära sig av lejonets energi och våga ta till handling och hävda sig själv.

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

Öppenhet: Lejonet är öppna och ärliga i sin kommunikation. Skorpionen, som ofta är hemlighetsfull och misstänksam, kan lära sig av Lejonet att vara mer öppen och bjuda på sig själv.

Förlåtelse: Lejonet har förmågan att förlåta dem som har sårat dem. Skorpionen, som kan vara långsint och hysa agg, kan lära sig av Lejonet att släppa taget av ilska och bitterhet för att finna frid och förlåtelse.

Skytten (22 november - 21 december)

Fokus: Lejonet kan fokusera på en sak i taget och ge varje enskild uppgift all sin uppmärksamhet. Skytten, som ofta kan vara distraherad och ha svårt att fokusera, kan lära sig av Lejonet att vara mer disciplinerad och rikta sin energi mot specifika mål.

Tålamod: Lejonet har tålamod och kan vänta på att saker och ting ska hända. Skytten, som kan vara otålig och impulsiv, kan lära sig av Lejonet att ha mer tålamod och låta allt utvecklas i en egen takt.

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Spontanitet: Lejonet älskar spontanitet och att leva i nuet. Stenbocken, som ofta planerar och är organiserad, kan lära sig av Lejonet att släppa taget av kontrollen ibland och njuta av oväntade upplevelser.

Lekfullhet: Lejonet vet hur man har roligt och tar sig tid att njuta av livet. Stenbocken, som ofta är fokuserad på arbete och plikter, kan lära sig av Lejonet att slappna av och ha mer kul i vardagen.

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Empati: Lejonet har ett stort hjärta och kan känna medkänsla med andra. Vattumannen, som kan vara intellektuell och distanserad, kan lära sig av Lejonet att vara mer empatisk och förstå andras känslor.

Kreativitet: Vattumän kan ha geniala idéer och har en praktisk lösning för allting, men lejonets kreativitet kan få vattumannens geni att verkligen glänsa. Lägg ner ditt hjärta i det du gör och du kommer att lyckas.

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Självförtroende: Lejonet tror verkligen på sig själv och sina förmågor. Fiskarna, som kan vara osäkra och tvivla på sig själva, kan lära sig av Lejonet att tro mer på sin egen potential och stå upp för sig själva.

Mod: Lejonet är modiga och vågar ta risker. Fiskarna, som ofta kan vara blyga och försiktiga, kan lära sig av Lejonet att kliva utanför sin komfortzon och modigt möta sina utmaningar.