Merkurius i tvillingarna + Enkel magisk ritual för en harmonisk transit

Astro / Häxkonst och magi

På söndag 2023-06-11 går Merkurius in i tvillingarna.

Merkurius i tvillingarna + Enkel magisk ritual för en harmonisk transit

Bild: Efter fullmånen börjar månens ljus avta.

2023-06-09 Merkurius är magisk kraft på våra liv.

Planeten hjälper oss att kommunicera effektivt, förbättra vårt intellektuella tänkande, främja vår kreativitet och öppna upp nya möjligheter till resor och äventyr.

 

 

På söndag 2023-06-11 går Merkurius in i tvillingarna, där planeten känner sig hemma och dess energi förstärks. Vi kan förstärka den ytterligare och harmonisera med Merkurius genom en enkel magisk ritual.

Merkurius kommer under denna transit att bilda en kvadratur till både Saturnus och Neptunus i fiskarna.

Detta innebär att vi är ganska kreativa, men att vi lätt fastnar mentalt för att sedan stressa och oroa oss. Vi kan missförstå och göra misstag som leder till bitterhet.

Det är bra att backa upp alla filer som är viktiga för dig.

 

 

Merkurius i Tvillingarna är en mycket snabb och lätt manövrerbar energi som gör det möjligt för oss att lätt växla mellan olika intressen och idéer. Detta kan vara både en välsignelse och en belastning, i och med vi vill göra tusen saker samtidigt och för att vi snabbt tröttnar på en uppgift.

Detta låter bekant kanske, för att vi fram till den 21 juni också har solen i tvillingarna.

Bra med denna energi är att vi är svårare att lura. Det är inte heller bra att ljuga.

Följande enkla magiska ritual kan hjälpa dig att få det bästa av Merkurius.

Merkurius i tvillingarna + Enkel magisk ritual för en harmonisk transit

Bild: I din magiska ritual kan du använda en bild eller staty på guden eller planeten Merkurius (Hermes), men Magikern i tarot förknippas också med Merkurius.

Varför man vill göra det? Du vill kanske skriva en bok, gå på ett viktigt möte, hitta klarhet, bli av med negativa tankar och inre oro, förbättra din logiska förmåga eller ta ett prov. Merkurius kan hjälpa oss med allt detta.

 

Steg 1

Börja med att skapa en lugn och avslappnad miljö bättre fokus. Tänd en ljuvlig doftande ljus eller rökelse för att ge tonen och för stämningens skull.

Steg 2

Drick gärna en kopp te eller en annan avslappnande dryck för att lugna nerverna och förbättra din intuitiva förmåga.

När du har fått en känsla av lugn och ro, kan du börja med själva ritualen.

Steg 4

För att påbörja ritualen, ta fram en bild av planeten eller guden Merkurius. Du kan slå upp en i mobiltelefonen och ställa den framför dig. Om du har tarotkort, kan du i stället använda Magikern.

 

Steg 5

Nästa steg är att visualisera och kommunicera med Merkurius. Föreställ dig att du omsluts av en kraftfull aura och att du öppnar ditt tredje öga för att kommunicera med Merkurius.

Be Merkurius om att hjälpa dig att förbättra din kommunikation, minne, anpassningsförmåga, intellektuella färdigheter, vältalighet, uppfinningsrikedom och din kreativa förmåga. Lita på din intuitiva förmåga att ta emot Merkurius budskap.

Föreställ dig sedan hur Merkurius sänder dig positiva energier som fyller dig med inspiration och idéer. Tacka Merkurius för att ha närvarande i ritualen.

Steg 6

Avsluta ritualen genom att tacka Merkurius och genom att känna tacksamhet för att ha kunnat delta i en sådan kraftfull och positiv ritual.

När ritualet är över, börja notera alla idéer och eventuell inspiration som kommer upp.

Lycka till!

 

 

Kurs på engelska. Professionell bartender och cocktailskapande

I den här ackrediterade cocktailkursen får du experttips för att bli en cocktailmixer i toppklass. Du kommer att lära dig av mixologimästare från Behind The Bar, inklusive Cara Devine, som nyligen utsågs till en av Australiens topp 25 bartendrar.