Merkurius i tvillingarna sextil Venus i lejonet - Att tala kärlekens språk

Astro / Astroskola

Med anledning av dagens aspekt, beskrivs hur aspekten påverkar varje stjärntecken.

Merkurius i tvillingarna sextil Venus i lejonet - Att tala kärlekens språk

2023-06-17 Merkurius i Tvillingarna sextil Venus i Lejonet, för varje stjärntecken.

Merkurius står för logisk förmåga, kommunikation och överföring av information, medan Venus står för kärlek och harmoni.

När dessa två energier harmoniserar med varandra, talar man kärlekens språk.

 

 

Väduren

Denna aspekt kan öka din sociala energi och göra dig mer benägen att utforska nya relationer och möjligheter. Du kan bli mer utåtriktad och kommunikativ, vilket gör det lättare för dig att uttrycka dina ideér och tankar för andra. Du kan också tänka på att ta tid att njuta av de små sakerna i livet och spendera mer tid med dina närmaste.

Oxen

Denna aspekt kan öka din kreativa inspiration och din entusiasm för den konstnärliga sidan av livet. Du kan känna dig mer romantisk och ha en tendens att uttrycka dina känslor mer öppet. Det kan också finnas en känsla av optimism och hopp om framtiden. Tänk på att ta lite tid för dig själv och unna dig lite självomsorg.

Tvillingarna

Denna energi kan öka din sociala och intellektuella förmåga, vilket kan hjälpa dig att ansluta med andra och utbyta ideér och perspektiv. Det kan också ge dig en ökad känsla av självförtroende och stärka din självbild. Dina ord är snälla och vackra och andra människor kan inte få nog av dig. Din karisma gör dig mycket attraktiv.

 

 

Kräftan

Denna aspekt kan förstärka dina relationer, både romantiska och platoniska. Du kan känna dig mer kärleksfull och benägen att uttrycka dina känslor för andra. Detta kan också ge dig lite kreativ inspiration och öppna nya möjligheter inom ditt yrkesliv. Du vet också vad du är värd och vilka dina värderingar är.

Lejonet

Du kan känna dig mer självsäker och utåtriktad, vilket kan locka andra människor till dig. Detta är en bra tid att ta initiativ och satsa på dina drömmar. Önska dig saker och räck ut till andra människor med eftersom de stödjer dig.

Jungfrun

Denna aspekt kan hjälpa dig att stärka din självbild och öka din självkänsla. Du kan känna dig mer säker på dina färdigheter och kapaciteter, vilket kan öppna dörrar till nya möjligheter på arbetsplatsen. Detta är också en bra tid att fokusera på din hälsa och ditt välbefinnande genom att göra små förändringar i din dagliga rutin.

 

Vågen

Denna aspekt kan stödja dina relationer och ge dig en ökad känsla av harmoni och balans i ditt liv. Du kan känna dig mer öppen och kommunikativ när det gäller att hantera konflikter och söka efter gemensamma lösningar. Detta kan också vara en tid då du upplever framgångar och posivita förändringar på arbetsplatsen eller i kärlekslivet.

Skorpionen

Denna aspekt kan uppmuntra till självreflektion och djupare självinventering. Du kan känna en ökad andlig kontakt och kreativitet som kan leda till nya insikter och upptäckter om dig själv. Detta är en bra tid att göra plats för meditation eller träning för att hjälpa dig att hantera stress och oro som kan dyka upp.

Skytten

Denna aspekt kan göra att du känner dig mer äventyrlig och benägen att utforska nya platser och kulturer. Du kan känna dig mer inspirerad att ta på dig nya utmaningar, både på personlig och professionell nivå. Det kan också finnas en känsla av entusiasm och optimism kring din framtid. Det bästa är dessutom dina positiva tankar och din optimism.

 

Stenbocken

Ditt välbefinnande är ganska viktigt. Du är öppen för att ge och få hjälp. Du kan känna dig mer benägen att ta itu med problem och hitta nya lösningar på arbetsplatsen. Detta kan också vara en bra tid att lära sig nya färdigheter och organisera din tid på ett mer effektivt sätt.

Vattumannen

Denna aspekt kan hjälpa dig att utveckla din kreativitet och locka till nya vänner och sociala sammanhang. Du kan känna dig mer tillfreds med att vara du själv och utforska dina unika talanger. Detta kan också vara en bra tid att undersöka nya tekniska möjligheter, som att lära sig kodning eller starta en ny blogg. Även det romantiska livet gynnas.

Fiskarna

Denna aspekt kan öppna upp nya känslomässiga djup för dig och stödja din andliga utveckling. Du kan ha en ökad medkänsla och empati för andra och känna dig mer öppen för att ta emot andras stöd och uppskattning. Relationer på arbetet är goda. Hemma kommer du bra överens med familjen. Du rengör gärna bostaden.

 

 

Kurs på engelska. Professionell bartender och cocktailskapande

I den här ackrediterade cocktailkursen får du experttips för att bli en cocktailmixer i toppklass. Du kommer att lära dig av mixologimästare från Behind The Bar, inklusive Cara Devine, som nyligen utsågs till en av Australiens topp 25 bartendrar.