Varje stjärntecken har en roll att uppfylla

Astro / Horoskop

Meningen med de 12 stjärntecknen (Varför är du här?)

Varje stjärntecken har en roll att uppfylla

Enligt de esoteriska grenarna av astrologin lever vi många liv. Varje liv handlar om att samtidigt jobba med alla energier i zodiaken. Varje tecken handlar om en del av vår verklighet och meningen är att utvecklas.

VÄDUREN: Genom väduren, inspireras vi av nya banbrytande idéer som gör att vi gör framsteg som samhälle och värld.

OXEN: Genom oxen, blir vi medvetna om vad vi verkligen behöver och förstår att rikedomen och skönheten finns överallt.

TVILLINGARNA: Genom tvillingarna lyckas vi förena polariteterna, och vi bygger broar mellan vår andliga och mänskliga sida.

KRÄFTAN: Genom kräftan lär vi oss att hela mänskligheten är en enda stor familj som bor i samma hus.

LEJONET: Genom lejonet får vi reda på vilka vi är och vi kan acceptera oss själva i egenskap av unika varelser så att vi kan leva autentiska liv. Vi överger dessutom rädslan av att skinna och vara oss själva.

JUNGFRUN: Genom jungfrun förstår vi att vi är fulländade och vi renar kroppen för att kunna föda själen. Genom att tjäna blir vi perfekta. Att tjäna innebär att dela med oss av våra gåvor så att vi alla bidrar till en bättre värld.

VÅGEN: Genom vågen bygger vi upp de rätta relationerna med andra. Genom de rätta sociala koderna skapar vi harmoni mellan oss och andra, mellan oss och vår miljö. Framför allt utvecklar vi inre harmoni och en känsla för rättvisa genom att vara opartiska.

SKORPIONEN: Genom skorpionen omvandlar vi all mörker till ljus och när vi gör detta gräver vi djupt in i det omedvetna för att hitta de inre skatterna. Därför är det värt att jobba med skuggan.

SKYTTEN: Genom skyttens energi omvandlar vi kunskap till visdom. Genom skytten förstår vi världen genom de olika disciplinerna liksom skillnaden mellan rätt och fel genom bland annat filosofi och teologi. Genom skytten få vi aspirationen att sikta högre.

STENBOCKEN: Genom Stenbocken blir vi hjältarna i våra liv genom att ta den hårda och svåra vägen men vi lyckas om vi tror på vad vi gör att höja medvetandet.

VATTUMANNEN: Genom vattumannen förstår vi att VI ÄR ETT och att allt vi gör mot andra gör vi mot oss själva.

FISKARNA: Genom fiskarna vaknar vi upp för att bli medvetna om vår verkliga andliga natur och löser upp alla hinder som skiljer oss åt genom villkorslös kärlek och medkänsla.