Omvandla tedrickande till en magisk manifesteringsritual

Astro / Häxkonst och magi

Vad vill du ha? Kärlek, pengar, hälsa? Enkel och snabbt "hur du gör" teknik som bara tar en minut.

Omvandla tedrickande till en magisk manifesteringsritual

2022-08-15 Gillar du att dricka te? I boken Tea Witchcraft, menar författaren Alyssa Vera att temagi är en bortglömd konst.

Första steget för att komma samklang med teets magiska krafter är att erkänna att växten har en egen ande som du genom visualiseringstekniker och intentioner flätar samman med dina egna energier.

Det är också viktigt att du verkligen vet vad du vill uppnå. Sedan när det bara att välja rätt tesort. Vi snackar riktigt te här.

Alla teer är gjorda av bladen som kallas Camellia Sinensis. Visualiseringen skall vara en minut eller två eller så länge som det känns rätt för dig.

 

 

Svart te

Det är den mest oxiderade och fermenterade. De svarta tebladen kan hjälpa till med matsmältningsproblem, hjärtproblem, astma, högt kolesterol och menstruationsproblem.

Magiska användningsområden: pengar, stabilitet, styrka och för att lindra depression.

Hur du gör: Håll tepåsen i dina händer innan du stoppar det i vattnet. Visualisera pengarna komma in. Visualisera hur du blir allt rikare. När teet är färdigt, är det bara att dricka upp.

Grönt te

Grönt te fermenteras inte, bara lätt ångas. Hälsofördelarna är avgiftning, viktminskning, ökad immunitet och uthållighet och blodsockerkontroll.

Magiska användningsområden: rengöring, medvetet sinne, energi, hälsa, kärlek, passion, framsteg.

Hur du gör: Håll tepåsen i händerna och visualisera hur kroppen renas från allt det negativa. Känn hur du avgiftas och hur du blir allt friskare. När teet är färdigt, är det bara att dricka upp.

 

 

Oolong te

Det beskrivs som ett mellanliggande grönt och svart te. Det kan hjälpa till med viktförlust och stresshantering, blodsockerkontroll, samt hud- och benhälsa. Drick inte för mycket av det eftersom det kan ta bort kalcium från kroppen.

Magiska användningsområden: koncentration; intuition; förutseende; känslomässig balans, vänskap, kärlek, meditation, reflektion, romantik, avslappning.

Hur du gör: Håll tepåsen i händerna och föreställ dig att ditt livs kärlek kommer in i liv. Tänk på så många detaljer som helst, såsom utseende, längd, hårfärg, klädstil, och dylikt. När teet är färdigt, är det bara att dricka upp.

P.S Om du aldrig hört om oolong te, kan du kolla butiken e tea, där du även kan hitta de andra tesorterna om du vill köpa riktigt te online.

 

 

Vitt te

Bladen har skördats som unga och är obehandlade. Det är en kraftfull antioxidant och antibakteriell som gynnar hjärtats, munnens och hudens hälsa. Att dricka två koppar är i allmänhet bättre än en.

Magiska användningsområden: aura helande, klargörande, rengöring, anslutning till gudar och andar, fertilitet, lycka, ny början, psykiska förmågor, rening, visdom, ungdom.

Hur du gör: Håll tepåsen i händerna och visualisera ett flöde av magisk energi genom din kropp. Känn hur det kommer genom din tepåse över dig, inom dig. När teet är färdigt, är det bara att dricka upp.