Fullmåne i väduren i morgon: Bryt dig fri

AstroHoroskop

Fullmånen 2023-09-29 handlar om att vara modig nog att ta ett steg in i det okända.

Fullmåne i väduren i morgon: Bryt dig fri

2023-09-29 Den 29 september 2023 kommer fullmånen i den första dekanen av Väduren att pryda natthimlen med sin fängslande ljusstyrka.

I astrologin, symboliserar Väduren mod, passion och en brinnande önskan att utforska det nya.

Fullmånar är kulminationer och vi kommer att omfamna vår inre djärvhet och uppfinningsrikedom som ett sista steg i en process som började med nymånen i samma tecken.

Låt oss våga att agera bortom våra komfortzoner.

Venus i lejonet kvadratur Uranus i oxen

Den kvadratiska aspekten mellan Venus i Lejonet och Uranus i Oxen är en kraftfull katalysator som uppmuntrar oss att bryta oss loss från stillastående mönster och omfamna personlig tillväxt.

Detta planetariska möte kan inspirera oss att omvärdera våra värderingar och söka större äkthet i våra kontakter med andra.

Oväntade händelser påverkar våra relationer och vår ekonomi.

Även om spänning alstras, finns det också en potential för intensiva gnistor av passion och elektrisk attraktion.

Se däremot upp med situationer som kan potentiellt vara traumatiska. Sök inte kärlek på felaktiga platser.

Sök dig till människorna som gillar din vibration om som får dig att må bra.

Det är okej att inte vara OK med människorna omkring dig. Måste du klara dig själv? Inga problem. Vädurens energi handlar om just detta.  

Denna fullmåne kan innebära att du har ett val mellan det gamla och det nya. Kommer du att hålla fast vid det du vet eller kommer du att vara modig nog att gå vidare?

Tarotkortet som förknippas med denna fullmåne är två stavar.

Energiportarna kommet att stå öppna

Medan fullmånen i Väduren handlar om mod och handling, var noga med impulsiva tendenser. Vädurens energi kan ibland få oss att kasta oss in i situationer utan att tänka på konsekvenserna. Vi kan känna oss otåliga och börja skrika och gapa. Ha lite tålamod eftersom energiportarna snart nog kommer att stå öppna för dig att gå in utan några som helst problem.

Initiering och ny början

En fullmåne i Väduren betyder ny början och nystart. Det är en perfekt tid att initiera projekt, sätta avsikter och ta de första stegen mot dina drömmar. Nu kan du vara redo för att lansera färdiga projekt, säga upp dig, ge en anställd sparken, eller bryta dig fri från ett partnerskap eller ett förhållande som är dålig.

Energi och dynamik

Väduren är ett eldtecken känt för sin energi, passion och självsäkerhet. Fullmånen i Väduren kommer att återspegla dessa egenskaper och skapa en atmosfär av hög intensitet och motivation. Omfamna den eldiga energin och använd den för nå dina mål och uppfylla dina önskningar.

Mod och viljestyrka

Väduren styrs av Mars, handlingens och modets planet. Denna fullmåne uppmuntrar oss att förkroppsliga dessa egenskaper, så att vi kan möta våra rädslor och gå ut ur våra komfortzoner. Din starka vilja kan flytta berg.

Känslomässig intensitet

Fullmånar är ofta förknippade med känslomässig intensitet, och den här är inget undantag. Vädurens eldiga natur framkallar starka känslor, både positiva och negativa sådana. Observera och reflektera över dina känslor för att hitta en bra balans.