7 saker om fullmånen i vågen på torsdag

Astro / Horoskop

Norra noden i astrologin och hemligheten till ett lyckligare liv

1. Den exakta tiden för fullmånen är 6:34 svensk tid på torsdag 2023-04-06.

2. Vågens energi handlar om balans och harmoni, och om rättvisa. Människor löser sina tvister och får betala eller betalt.

3. Graden för fullmånen är 16. Enligt gradteorin handlar denna grad om hemmet och familjen samt det förflutna. Acceptans är också ett viktigt tema för fullmånen. Det är därmed dags att lämna det förflutna bakom sig. Besluten man tar påverkar dig och din familj.

4. Merkurius i konjunktur till norra noden i oxen samma dag handlar om att gå i en inriktning som skapar ekonomisk välgång och leder till mat på bordet. Oxen handlar om pengar, om land, och landbruk. Samt om grundläggande behov såsom mat.

5. Detta är en tid för manifestering, något som vågens tecken också förknippas med. Man handlar. Det är dags att så jorden så att det sedan växer mat om man tar oxens energi med i beräkningen.

6. Besluten som tas har att göra med självbevarelse, inte bara sin egen utan familjens eller landets i lämpliga fall. Man vill försäkra sig om att man har det man behöver. Denna tendens kan vara starkare hos vissa människor jämfört med andra.

7. Lagom är bäst. Sist men inte minst är både oxen och vågen styrda av Venus. Man bör ta medelvägen. Man tar kloka långsiktiga beslut nu.