Trött på singellivet? Så här manifesterar du ett förhållande

Astro / Inspiration / Artikel

Trött på singellivet? Så här manifesterar du ett förhållande

Relationer är en mycket viktig del i våra liv och de flesta av oss har en djup längtan efter varaktiga förhållanden och vänskapsrelationer.

Separationer och relationsproblem är också källan till vår största olycka. När man blivit sviken ett antal gånger brukar man inte vara öppen för nya relationer heller, på grund av osäkerhet eller rädsla att man blir sviken igen.

Dessutom har man en tendens att döma eventuella beundrare. Minsta lilla tecken på att man återigen kommer att hamna i samma fälla, kan förstöra en dejt.

 

 

Osäkerhet kan också förstöra dejter. Man är antigen för arrogant eller förstör magin som har uppstått genom att börja kontrollera den andre och få denne att till exempel lova att man är en den enda som han eller hon dejtar.

En annan viktig fälla som folk hamnar i är att de utvecklar en beroende attityd till en potentiell kärlekspartner. Man tror att man är en halva som behöver möta den andra halvan. I själva verket är du en egen individ som möter en annan hel individ.

Är du redo för ett varaktigt förhållande?

Under tio år var Mike Amato singel, men han dejtade många kvinnor. Många av dessa kvinnor blev han vän med, men relationen utvecklades inte till ett kärleksförhållande.

En dag bestämde han sig för att han är redo för att stadga sig och möta den perfekta kvinnan för honom.

Följande steg tog han sig genom i sitt försök att manifestera själsfränden. Det tog enligt honom endast tio dagar. Alla är inte så lyckligt lottade så klart, och vissa människor behöver mer tid än andra för att ta sig genom följande steg.

 

 

Inbilla dig själv att kärlek är möjlig

Om du är en person som inte längre vill dejta eftersom du inte tror att kärleken är möjlig för dig, bör du övertyga dig själv att den finns inom räckhåll och att den inte är en bristvara.

Om du inte tror att kärleken är möjlig kommer du inte att leta efter en partner eller ha rätt energi när du väl träffar honom eller henne. Bestäm dig också att du är redo för ditt livs största kärleksäventyr.

Börja också visualisera ditt liv tillsammans med en partner, hur det känns, vad ni gör tillsammans. Visualisera det perfekta förhållandet för dig tills du också börjar förknippa dina inre bilder med positiva känslor.

Man skulle kunna argumentera att detta är en lögn som man börjar tro på. Detta är sant. Men att leva och tro på våra egna lögner är vad vi människor är så bra på. Skillnaden är däremot att vi oftare väljer att tro på de negativa lögnerna som vi har utvecklat om oss själva och om livet, såsom att verklig kärlek eller sann kärlek inte existerar för oss, eller att alla bra män och bra kvinnor redan har en partner. Eller att alla drömmar vi någonsin har haft bara har skapat besvikelse.

Behöver du extra hjälp gäller det att börja läsa kärleksromaner, titta på romantiska filmer, lyssna på kärleksmusik, lyssna på positiva kärleksaffirmationer.

Omge dig med symbolik som handlar om kärlek, äktenskap, romantik. Läs foruminlägg om människor som levt tillsammans i 50 år och som fortfarande är lyckliga tillsammans.

 

 

Vad vill du ha av en partner?

När folk frågar oss vad vi vill ha av en partner, kommer vi att berätta för dem vad vi INTE vill ha. Det är just vad du kommer att attrahera. Vad du inte vill ha. Det är allt du fokuserar på.

Du kommer inte ens att se det som du vill ha om den perfekta partnern dyker upp, för att du har förblindad dig själv med allt som du inte vill ha.

Fokusera istället eller gör en lista över de saker som du verkligen vill ha. Kanske vill du ha en partner som du trivs att umgås med och prata med varje dag, en som inte dömer dig, som känner dig väl men accepterar dig helt med dina brister och förtjänster.

Kanske har du också en uppfattning om hur din partner kommer att se ut. Lång eller kort, mörk eller ljus, blåa eller bruna ögon.

Du kan välja och vraka, så länge som du fokuserar på vad du vill ha och slutar tänka på allt som du absolut inte vill ha.

 

 

Sluta döma dig själv så hårt och fokusera på det som är bra hos dig själv

Vi har en tendens att minnas tråkiga erfarenheter och fokusera på vad vi inte är bra på eller det som vi ogillar hos oss själva.

Detta måste förändras. Fokusera på allt som är bra hos dig själv, inklusive dina talanger, eller vad du är duktig på.

Oavsett vem du är, vilka dina brister är, är du värd kärlek och den viktigaste relationen som du har i ditt liv och som du aldrig kan undfly är relationen som du har till dig själv.

Det finns ingen brist hos dig som absolut gör att du inte är värd kärlek. Du behöver inte ljuga, du behöver inte gömma dig någonstans, du behöver inte göra något särskilt för andra, för att du skall vara älskvärd. Där du är, som du är, är du redan värd all kärlek.

När du inser detta och slutar vara hård mot dig själv, är du också mindre benägen att döma andra.

 

 

Sluta vänta: gör allt som du vill göra nu

Vi har en tendens att alltid ”vänta” på rätt tillfälle, partner, ålder, etc. för att vi skall kunna göra det vi alltid har velat göra, såsom starta eget eller resa till Indien. Kanske har du sagt till dig själv: ”Jag skulle vilja starta eget och leva ut min dröm, men jag måste först ha en partner! Därför väntar jag!”

Detta innebär att du alltid är i vänteläge, något som attraherar väntetider. Integrera allt som du vill göra i din vardag, såsom dina hobbyers. Väntetiderna måste tas bort!

Om du dessutom lever ett liv som du är nöjd med och som gör att du njuter av din vardag, blir alla drömmar verklighet. Du är då en mycket lyckligare person och sprider glädje runt dig med. Detta leder till att den rätta personen kommer att lägga märke till dig och gilla din energi.

Publiceringsdatum: 2017-07-24