Påverka ditt omedvetna för att uppnå det som du vill ha

Astro / Inspiration / Artikel

Inspiration: Motionera mera genom att påverka ditt omedvetna

Den här metoden handlar inte om new age, utan om det som vetenskapen har kommit fram till: att vi omedvetet påverkas av det som vi ser och handlar i enlighet med det som vi ser. I synnerhet då vi är pressade eller stressade.

Låt oss säga att du vill börja motionera. Det som du kan göra är att skriva en lapp eller en A4 med ord som du förknippar med motion, bra hälsa, kanske gå ner i vikt och mera energi. Välj endast positiva ord och inga "inte", t ex "inte äta efter klockan 18". I stället kan du skriva ord såsom "mätt snabbt" eller "bantar lätt".

 

 

Tänk nu över platsen där du spenderar mest tid, t ex kontoret, eller kanske soffan och häng den här lappen där så att du ser den, men spendera inte någon energi på att titta över den särskilt noga. Även om du inte uppmärksammar orden själv, kommer ditt omedvetna att ta upp det.

Ett annat alternativ skulle vara att klistra flera mindre bilder och lappar som har med motion att göra överallt. De behöver inte vara särskild stora och du behöver inte titta på de här bilderna och lapparna varje gång du passerar dem. Låt de tas upp av ditt omedvetna.

 

 

Det kan ta längre eller mindre tid innan ditt omedvetna bearbetar de här positiva orden och symbolerna och gör så att du blir motiverad att börja bete dig på det sätt som du önskar. Den här metoden kan så klart användas för fler ändamål än bara för att motionera.

Exempel på sådana mål är:

- Att komma ihåg saker bättre.

- All lösa problem i relationer.

- Att känna sig motiverad att plugga.

- Att bli bättre på att spara.

- Och vad du än önskar dig.

Ett exempel på hur det kan se ut kan du se nedan. Klicka på bilden för en större upplösning och skriv ut den. Kanske kommer positiva resultat.