Merkurius i vågen, 4–22 okt. 2023, kaos eller harmoni? - för varje stjärntecken

AstroHoroskop

I ett spänningsfyllt astrologiskt landskap kan man använda Merkurius i vågen för att kommunicera på fredliga sätt.

Fullmåne i väduren i morgon: Bryt dig fri

2023-10-02 Merkurius i Vågen är en placering som är känd för sin balans, harmoni och diplomati.

När Merkurius befinner sig i Vågen är vi mer benägna att kommunicera på ett sätt som är rättvist och omtänksamt mot andra. Vi är också mer benägna att vara öppna för olika perspektiv och att se båda sidor av en fråga.

Den 4 oktober 2023 går planeten Merkurius in i Vågens tecken där den uppehåller sig fram till den 22 oktober. Detta är en spänningsfylld tid med kvadraturer till Pluto och oppositioner mot norra noden och Chiron i Väduren.

Här är några specifika sätt som Merkurius i vågen kan hjälpa de 12 stjärntecknen att kommunicera på ett fredligt sätt.

Väduren: Väduren är ett eldigt och passionerat tecken, men Merkurius i Vågen kan hjälpa Väduren att kommunicera på ett mer balanserat och harmoniskt sätt. Väduren kan vara mer benägna att lyssna på andra och kompromissa.

Oxen: Oxen är ett jordnära praktiskt tecken, men Merkurius i Vågen kan hjälpa Oxen att vara mer öppen för nya idéer och perspektiv. Oxen kan vara mer benägen att se båda sidor av en fråga och förhandla.

Tvillingarna: Tvillingarna är ett nyfiken och kommunikativt tecken, och Merkurius i Vågen kan hjälpa Tvillingarna att kommunicera på ett mer elegant och diplomatiskt sätt. Tvillingarna kan vara mer benägna att använda ett balanserat språk på ett kreativt och övertygande sätt.

Kräftan: Kräftan är ett känsligt och känslomässigt tecken, men Merkurius i Vågen kan hjälpa kräftan att kommunicera på ett mer objektivt och rationellt sätt. Kräftorna kan vara mer benägna att uttrycka sina känslor på ett tydligt och kortfattat sätt.

Lejonet: Lejonet är ett självsäkert och karismatiskt tecken, men Merkurius i Vågen kan hjälpa lejonet att vara mer taktfull och hänsynsfull mot andra. Lejonet blir mer benägna att använda sin kommunikationsförmåga för att bygga broar och främja harmoni.

Jungfrun: Jungfrun är ett kritiskt och analytiskt tecken, men Merkurius i Vågen kan hjälpa Jungfrun att vara mer öppen för olika perspektiv och att se helheten. Jungfrun blir mer benägna att kommunicera på ett tydligt och kortfattat sätt.

Vågen: Vågen är ett balanserat tecken, och Merkurius i Vågen är en placering som är känd för sin rättvisa och diplomati. Vågen blir bättre på att kommunicera på ett sätt som är balanserat och harmoniskt.

Skorpionen: Skorpionen är ett passionerat och intensivt tecken, men Merkurius i Vågen kan hjälpa tecknet att kommunicera på ett mer objektivt och rationellt sätt. Skorpionen blir benägen att uttrycka sina känslor på ett tydligt och koncist sätt.

Skytten: Skytten är ett roligt och äventyrligt tecken, men Merkurius i Vågen kan hjälpa Skytten att vara mer diplomatisk och taktfull. Skytten kan vara mer benägna att kommunicera på ett sätt som är både informativt och underhållande.

Stenbocken: Stenbocken är ett seriöst och ambitiöst tecken, men Merkurius i Vågen kan hjälpa Stenbocken att bli mer kommunikativ och social. Stenbocken kan vara mer benägna att använda sin kommunikationsförmåga för att uppnå sina mål.

Vattumannen: Vattumannen är ett progressivt och oberoende tecken, men Merkurius i Vågen kan hjälpa Vattumannen att vara mer diplomatisk och taktfull. Vattumannen kan vara mer benägna att kommunicera sina idéer på ett tydligt och kortfattat sätt.

Fiskarna: Fiskarna är ett medkännande och empatiskt tecken, men Merkurius i Vågen kan hjälpa Fiskarna att vara mer objektiva och rationella i sin kommunikation. Fiskarna kan vara mer benägna att använda sin kommunikationsförmåga för att bygga relationer och främja harmoni.

Om vi lyckas använda denna energi klokt kommer vi att bidra till att neutralisera de svårare aspekterna.