Så påverkas du av nymånen i jungfrun på fredag

Astro / Horoskop

Nymånens energi 2023-09-15 handlar om innovation och framgång.

Nymånen i jungfrun 2023-09-15 handlar om innovation och framgång

2023-09-14 Nymånen i jungfrun denna fredag äger rum tidigt på morgonen klockan 3:39, Stockholmstid.

Nymånen bildar trigoner till Jupiter, som har med expansion, tur och framgång att göra, och till Uranus, som har att göra med ny teknik och innovation. Båda planeterna befinner sig i oxen.

Nymånens trigon till Uranus skapar en energi av innovation och förnyelse. Helt nya initiativ tas. En modernisering av arbetet äger rum. Arbetet som man gör sätts under mikroskopet för att granskas och förbättras, och man beslutar för att introducera ny teknik såsom AI eller nya material att arbeta med.

Nymånen handlar därför om en tid av förändring, ekonomisk tur och expansion, som i synnerhet påverkar arbete, hälsa och materiella tillgångar. Andra livsområden påverkas också beroende på var nymånen faller för ditt stjärntecken och ascendent. Oväntade möjligheter och idéer gör att du gör framsteg.

Det som är galet och konstigt förstås och sätts i begripliga sammanhang och detta kan hjälpa människor överallt på olika områden och i olika situationer i livet.

Uranus är dessutom en planet som förknippas med magi, astrologi och ockult kunskap. Du litar nu på intuitionens kraft. Uranus kan hjälpa dig att materialisera Jupiters härliga möjligheter genom tron på att du kan och att du är värt framgång och lycka.

Det som kan vara negativt är alla retrograda planeter just nu. Merkurius går dock direkt den 16 september, dagen efter nymånen och detta är alltid bra.

Hur eldtecknen påverkas: väduren, lejonet och skytten

Det är arbetslivet, projekten, hälsan och ekonomin som påverkas om man är ett eldtecken. Produktiviteten och effektiviteten ökar i många fall för att man får stöd av teknik. Man kan dock även öka ens förståelse av vad man gör.

Detta är en bra tid för att ta tag i projekt eller uppgifter som kräver noggrannhet och förutseende. Var inte rädd för att göra något som aldrig tidigare skådats. Det är okej att vara banbrytande. Din ekonomi kan i många fall också förbättras. Du kan dessutom göra mer jobb mycket snabbare än vanligt.

Hur jordtecknen påverkas: oxen, jungfrun och stenbocken

Jordtecken omfamna det nya, det äventyrliga, det udda, det främmande, och det som är spännande. Ni gillar att vara först med att prova eller göra någonting nytt. Ni är först med att förstå nya trender och företeelser. Nya romanser kan inledas och kärleken finns i luften. Men resor, dejter, möten med vänner, och kreativitet är också väldigt spännande. Jordtecknen kan upptäcka deras inre gåvor och talanger med. Om du pluggar, kan du känna dig extra imponerad av det du lär dig och det du finner ut genom egna efterforskningar.

Hur lufttecknen påverkas: tvillingarna, vågen och vattumannen

Lufttecken är mera benägna att börja jobba med konstruktioner hemma, göra investeringar och lyssna på deras intuition. Den inre visdomen finns inom oss alla. I ekonomisk mening kan pengar framför allt tjänas från gamla investeringar och från fastigheter. Denna nymåne ger dig möjligheten att förstå din situation från helt nya perspektiv.

Hur vattentecknen påverkas: kräftan, skorpionen och fiskarna

På relationsområdet och i social mening, uppstår det en trevlig, harmonisk och stabil atmosfär. Man förstår dessutom sin roll i samhället eller i gruppen lite bättre. Denna insikt eller kunskap känns ganska bra, eftersom många vattentecken är mycket inflytelserika och detta gäller i synnerhet runt denna nymåne. Nu kan en relation tas till en ny nivå. Ni kan dessutom fördjupa era relationer och möta nya människor. Ni kan även utforska nya intressen tillsammans.