Tio saker som du kan göra under lejonets säsong 2023

Astro / Horoskop

Solens transit i lejonet som började 23-07-23, handlar om nöjen, kreativitet, mod och beslutsamhet.

Fem saker som du kan göra under kräftans säsong 2023

2023-07-27 Solen gick in i lejonet den 22 juli 2023 och under cirka en månad, när vädret är som varmast och solen lyser som starkast, är det lejonets tid på året.

Vad gör en lycklig under denna tidsperiod? Här är tio tips.

Var dig själv

För att vara lycklig under lejonets tid på året är det viktigt att vara dig själv. Lejonet är ett självsäkert och självständigt stjärntecken, och det uppskattar ärlighet och autenticitet. Denna period ger dig möjlighet att utforska och uttrycka din sanna identitet utan att vara rädd för att dömas. Lejonet ber inte om ursäkt för att hen finns till.

Våga skilja ut dig från mängden

Våga vara unik och uttrycka din individualitet. Lejonet är känd för sin självständighet och starka personlighet, så använd denna period som en möjlighet att visa världen vem du verkligen är samt vad du går för.

Kärlek och romantik

Lejonet är det mest kärleksfulla stjärntecknet och därför är denna tid utmärkt för dejter, kärleksresor, bröllop och romantiska middagar.

Kreativitet

Varje person på jorden är kreativ och under lejonets tid på året kan alla upptäcka och utveckla deras kreativa potential. Din kreativitet kan komma till uttryck på många olika sätt: genom inredning, mode, design, sätt att uttrycka dig själv i tal och skrift.

Ta chansen att utforska nya hobbyn och jobba med nya projekt. Låt din fantasi flöda fritt och våga utforska din inre konstnär.

Generositet

Lejonet gillar att göra andra människor glada och visar sin uppskattning för vänner och bekanta genom att vara generösa med sina pengar, goda råd och tillgångar. Man kan dock även hjälpa hemlösa eller donera pengar till en hjälporganisation.

Sprid glädje och positivitet

Lejonet är känt för en vilja och en förmåga att sprida glädje till andra. Under denna tid kan du göra skillnad genom att vara en källa till positivitet och uppmuntran för människor runt omkring dig. Visa omtanke, ge komplimanger och sprid glädje i vardagen. Ett leende kan göra stor skillnad för hur någon mår i dag.

Fest, lek och skoj

Alla nöjen har med lejonets energi att göra. Vårda det inre barnet och låt det leka och ha roligt. Omfamna din humoristiska sida. Hitta på olika aktiviteter tillsammans med dina eventuella barn.

Gå ut och socialisera med andra

Lejonets tid på året är också en perfekt tid för att gå ut och socialisera med andra människor. Ta vara på det varma och soliga vädret genom att delta i olika evenemang och träffa nya människor. Det kan vara allt från grillfester och trädgårdsutflykter till stranddagar och picknickar i parken.

Satsa på din karriär

Lejonet är ambitiöst och karriärsinriktat. Under lejonets tid på året kan du fokusera på yrkeslivet, dina aspirationer och satsa på dina mål. Ta chansen att visa upp dina färdigheter och göra intryck på dina arbetskollegor och överordnade. Utforska nya möjligheter och våga ta på dig nya utmaningar.