Venus i jungfrun 8 oktober – 8 november 2023

AstroHoroskop

2023-10-06 Perfektionsim men stor kärlek för sitt arbete.

Venus i jungfrun 8 oktober – 8 november 2023

Venus går in i jungfrun den 8 oktober där kärlekens, skönhetens och harmonins planet, kommer att vistas under en hel månad, fram till den 8 november 2023.

I jungfrun kommer Venus att generera en stor kärlek för det man gör, för sitt jobb.

Jungfrun handlar om perfektionism och därför gör man ett bra jobb. Man kan dessutom spendera mer av sina pengar på snygga saker, man äter hälsosammare, och man tar dessutom hand om sig själv.

Venus är i sitt fall i jungfrun. Detta kan betyda att man utsätts för kritik av andra. Man kan själv känna sig kritisk. Man kan tycka om någon men klaga över personens hygien. Tajmingen kan vara rätt så fel med, i synnerhet för att kärleken inte är obesvarad utan tvärtom.

I värsta fall kommer Venus i sitt fall att generera beroende. Det är inte bra att börja röka eller dricka alkohol just nu eller om man har Venus i junfrun i födelsehoroskop.

Jungfrurna kommer nu att vara lite charmigare och snyggare. Venus i jungfrun, även i sitt fall, kommer i perfektionistiska jungfrun att nästan varje gång producera en perfekt ansiktssymmetri.

Kreativiteten är viktig men man ställer otroligt höga krav på sig själv.

Det man också glömmer bort är att Venus i jungfrun kan vara självuppoffrande eftersom man så gärna vill hjälpa andra människor.

Denna transit bör trots oppositionen till Neptunus och Saturnus i fiskarna, att vara en ganska positiv sådan på grund av en stor trigon mellan Venus-Jupiter, Uranus-Pluto i jordtecken.

Venus i jungfrun är också intellektuell. Smarta intellektuella självständiga kvinnor brukade och brukar kanske även i dag i många kulturer, ses som ett hot mot den naturliga ordningen.

Tarotkortet som associeras med Venus i jungfrun är Nio pentagram. "Kortet kan också stå för en materiell förbättring, men även för smak, elegans och bildning. Trygghet och självförtroende finns också med i kortets betydelse. Hemmet, det ekonomiska oberoendet, en bekymmerfri tillvaro, en god hälsa och uppskattningen av det goda i livet betecknas också av 9 i mynt."

Väduren

Du kan vänta dig en positiv atmosfär på jobbet. Säga nej tack till jobb som du inte orkar med men du kan säga ja tack till alla möjligheter som du tycker är otroligt bra och som dessutom hjälper dig att generera mer pengar.

Oxen

I kreativ och romantisk mening bör du vara rätt så nöjd med månadens utvecklingar. Du är rätt så äventyrlig och kan tänka dig att resa om tillfället uppstår. Du tänker dessutom vara dig själv. Du bryr dig inte så mycket om grupptrycket som finns.

Tvillingarna

Du granskar ditt förflutna. Familjen finns där för dig. Du känner dig rätt så stark som person men kan göra allt du kan för att undvika andras kontroll över dig, eller att någon ställer dig till svars.

Kräftan

Ett blomstrande socialt liv väntar och du uttrycker dig i tal, skrift, dikt, sång, på ett utmärkt sätt. Du lyssnar inte till dem som är alltför kritiska eller som verkar vilja förvirra dig.

Lejonet

Du försöker leva ett lugnt liv och du vill göra ditt bästa men kan samtidigt ta det lite lugnare med. Din framgång betyder mycket för dig. Lejonet kan kämpa lite med att hålla skulderna nere. Kanske måste du uppskatta allt som du har lite mera.

Jungfrun

Du är zodiakens charmör under denna månad och söker något som är roligt, såsom en resa eller en möjlighet att stå ut, även om du kan vara ganska blyg. Du förstår när andra är oärliga och tänker avslöja dem.

Vågen

Vågen lär sig att tycka om sig själv och du behöver inte andras bekräftelse. Du trivs faktiskt bäst i små intima grupper och kan till och med undvika jobb eller ta semester om möjligt för att kunna ha lite lugn och ro.

Skorpionen

Du kommer att hjälpa andra människor mer under denna transit och du söker dig dessutom till andra och glömmer bort dig själv i processen. Men det är bara för att du gillar dina vänner eller den grupp som du samarbetar med.

Skytten

Målet under denna tidsperiod är att nå målet. Du har Venus i det tionde huset och du söker framgång. Du vill och du kan lyckas. Det kan kosta dig en del av din trygghet, och i många fall mat på bordet eller hjälp från dina närmaste. Men du kan också göra ett gott intryck och ett bra jobb som verkligen uppskattas.

Stenbocken

Resor gör dig gott och du kan även hitta kärleken i ett annat land. Låt inte andras kritik stå i din väg. Njut av varje sekund. En kärlek till kunskap är också närvarande. Dina tankar blir positivare.

Vattumannen

Vattumannen bör se upp med extra utgifter och med att ge bort pengar. Problem kan uppstå i ditt liv men de lösningar som du tyckas hitta och den positiva förändringar som kommer till stånd är värda besväret.

Fiskarna

Du får större stöd och kärlek av andra under den här månaden. Det sociala livet får lite av ett uppsving. Men du måste också sluta vara din största fiende och låta andra tycka om dig. Du har dessutom större tur och lycka i ditt kärleksliv.