Rensa i röran med Feng Shui

Astro / Feng Shui / Rensa i röran

Bagua

Hur påverkar röra de åtta områdena?

Om du vill ha mer information om hur du förstärker de olika områdena, rekommenderar jag att du läser Baguan och de åtta områdena. Här kommer det endast att tas upp hur röra påverkar de olika olika områdena.

Välstånd, pengar, överflöd, lyckosamma välsignelser

Röra och onödiga saker i det här området hämmar pengaflödet i ditt liv, får din ekonomi att stagnera och gör att du måste arbeta hårt för att skapa välstånd i ditt liv.

Berömmelse, rykte och upplysning

När det här området är rörigt och överbelamrat kan det göra att ditt rykte försvagas och din popularitet minskar. Entusiasm, passion och inspiration kommer också att vara bristvaror.

Relationer, kärlek, äktenskap

Ett rörigt och överbelamrat relationsområde kan göra det svårt att hitta en kärlekspartner eller ge problem i existerande relationer. Det du får är kanske inte det du vill ha eller behöver.

Äldre släktningar, familjen, människor där du bor

Den här sortens röra kan ge upphov till problem med överordnade, auktoritetsfigurer, föräldrar, liksom i din familj och samhället där du bor.

Hälsa, helhet (mitten av baguan)

Röra och onödiga prylar där har en skadlig inverkan på din hälsa och ditt liv kommer att sakna en meningsfull samlande riktning.

Kreativitet, barn

Om det här området är rörigt och överbelamrat kommer du sannolikt att uppleva blockeringar i din kreativitet, ha svårt att förverkliga dina projekt och uppleva problem i dina relationer till barn eller till människor som arbetar för dig.

Kunskap, visdom, personlig utveckling

Röra och överflödiga saker i det här området begränsar din förmåga att lära, fatta kloka beslut och utvecklas som människa.

Karriär, livsväg, andlig utveckling

När du har det rörigt och överbelamrat i det här området kan livet kännas som en ständig kamp i uppförsbacke. Det känns som om du sitter fast i gamla hjulspår och inte gör det du vill göra - och du vet kanske inte ens vad det är.

Hjälpsamma vänner, medkänsla, resor

Röra och onödiga saker i det här området blockerar inflödet av stöd i ditt liv så att det känns som om du måste klara dig helt på egen hand en stor del av tiden. Det lägger också hinder i vägen för eventuella planer på att resa eller flytta.

Att börja implementera feng shui

Det bästa sättet att börja med feng shui är att tänka över vilka områden i livet som inte fungerar. När du har bestämt dig för ett område, så gäller det att göra en utrensning just där.

 

Lär dig mer om rensning i röran:

1. Vad menas med röra?

2. Vad innebär en rensning i röran?

3. Vad är smuts?

4. Baguan enligt Karen Kingstone

5. Hur påverkar oordning, smuts och röra de olika områdena i våran liv enligt Karen Kingstone?

Läs även:

«Kompasskolan (Eight Maisons Feng Shui): Beräkna ditt kua nummer