Numerologi i vardagen

Astro / Numerologi

Numerologi i vardagen

1 står för en ny början, något börjar ta form. Detta något kan sedan utvecklas eller inte.

Under dagar, månader och år som vibrerar "Ett" är man helt plötsligt mer benägen att starta nya relationer, träffa nya människor och starta nya projekt. Det kan vara året då du flyttar till en annan stad, startar ett nytt företag, tar körkort eller får drömjobbet. Det som man startar under ettans influens har större chans att få framgång. Under ettans influens har man oftast nya idéer som kan vara lönsamma men chanserna dyker också upp överallt. Det handlar om att välja rätt. Under ettans influens stiftar man även nya bekantskaper och chansen för att träffa "den rätte" är också större, men även för att prata äktenskap och barn för personer som lever tillsammans.

Ettans influens gynnar egna företagare, entreprenörer, projektledare m.m. samt personer som vill ha en ny början i livet. Ettan är även segrarens siffra. Under ettans influens har du större chans att klara dig helskinnad om du hamnar i en otrevlig situation.

Detsamma gäller om man bor tillfälligt eller stabilt på en gata som har nummer ett eller bor i lägenhet nummer ett. Man får nya idéer, man startar nya saker och man känner sig självständigare än vanligt. Det negativa kan vara att man kan träffa många människor men relationerna som uppstår inte är varaktiga. En annan negativ aspekt kan vara att man är mycket självcentrerad och relationer till andra kan bli dåliga eller kortvariga.

Två (2) står för dualitet. En ny faktor eller person spelar in.

Under dagar, år eller månader som vibrerar "Två" brukar man snarare ha en massa "Mellan fyra ögon samtal". Det är bra dagar för träff, förhandlingar, dejter, osv. Under sådana dagar kan man också på ett bättre sätt lära känna en annan person som man mött under ettans influens och komma fram till om relationen har en chans att överleva eller inte. Under månader och år under tvåans influens kan du också träffa många olika personer av det motsatta könet som är intresserade av dig. Men ingen relation varar. Däremot kan man fördjupa en vänskap eller en relation till en person av det motsatta könet som man har mött under ettans influens.

Tvåans influens gynnar personer som är sällskapssjuka och som ständigt behöver någon att dela sina tankar och sitt liv med. Du behöver inte känna dig ensam under en sådan influens, eftersom någon kommer alltid att dyka upp.

Om man bor tillfälligt eller stabilt på en gata som har nummer 2 eller bor i lägenhet nummer 2, kommer du mest sannolikt att ha mest relationer mellan fyra ögon där. Du kan alltså räkna med att inte bo ensam där. En annan person eller levande väsen som du trivs tillsammans med kommer att dyka upp. Har du en partner, kommer er relation att bli varm. Om du inte har en partner eller ens en god vän, dyker det hela tiden upp någon som vistas där tillfälligt eller så skaffar du dig många relationer som inte varar särskilt länge.

Tre (3) står för kreativitet och expansion av tvåan, som ger sig ut och interagerar med världen.

Under dagar, år eller månader som vibrerar "Tre" brukar man träffa grupper av människor och det är tider då man brukar njuta av samtalen med andra och ha roligt. Sådana dagar, månader och år är bra för fester och bröllop, samt för alla typer av sociala aktiviteter. Dessutom är man kreativare och man kan få inspiration när som helst. Man är utgående, glad och sällskaplig och om man inte kan umgås med andra, t ex för att ens vänner har andra saker att göra, kan man känna sig ensam och ledsen. Personer som man har träffat under ettans influens, lärt känna under tvåans influens kan nu fördjupa relationen genom att t ex festa loss, shoppa, gå på bio, skämta med varandra, organisera fester m.m. Personer som har dejtat en under en längre tid kan nu förlova sig eller bestämma sig för att offentliggöra sitt förhållande. Det som också kännetecknar treans influens är bristen på allvar. Att ha skoj är viktigare än något annat.

Om du bor på en gata som vibrerar tre eller om du bor i lägenhet nummer tre, kommer ditt hus hela tiden att vara fylld med människor. Du kommer sannolikt att organisera fester eftersom huset drar till sig många olika människor hela tiden. Du kan alltså räkna med ett rikt socialt liv - men detta betyder så klart även en del intriger, skvaller och dylikt.

TIPS: Om du är nyinflyttad i en stad och känner dig ensam och om du dessutom saknar 3-ans influens, kan du hänga en trea i ditt vardagsrum. Du kan också bära ett smycke med en 3-a hängande runt halsen eller en nyckelring på vilken det står en 3-a. Enligt numerologin och deras förespråkare kommer en sådan handling att förbättra ditt sociala liv.

Fyra(4) står för stabilitet. Nu har trean fått stadga och struktur.

Under dagar, år eller månader som vibrerar "Fyra" är det bra att skriva kontrakt. Om man inte är en person som inte har några problem med auktoriteter, är en sådan dag/år/månad mycket god för att få chefens stöd och uppskattning. Du som har problem med auktoriteter, bör nu söka chefens stöd och göra bra ifrån dig. Under fyra influens kan man också känna att allt står still. Förändringar kan man inte göra eftersom fyran är ganska begränsande. Det handlar därför om att göra rätt ifrån sig och i stället för att försöka undfly situationen i stället försöka etablera sig på ett bra sätt.

Allt som har med kontrakt och förhandlingar att göra kommer att gå bra under dagar/år/månader som påverkas av talet fyra. Under fyrans influens stabiliserar man både relationer, verksamheter, jobbsituationer, m.m. Om man dejtat någon under en viss tid är en dag/månad/år som påverkas av "fyrans" influens mycket bra att ta reda på om relationen blir varaktig eller ej. Det kan hända att två personer nu ingår äktenskap eller flyttar ihop.

Om du bor i lägenhet nummer 4 eller på en gata med nummer 4 kan du vänta dig stabilitet i det mesta: pengar, vänskapsrelationer, jobbsituation, m.m. För en del personer, i synnerhet för dem som haft det jobbigt under en period kan 4-an ge viss trygghet, liksom lugn och ro. 4-an kräver däremot även ansvar. Se till att behandla alla på ett vänligt sätt. Dina relationer blir inte många och kanske inte ens spännande, men de blir varaktiga och trygga. Det kan också hända att du behöver gå via tester för att få del av den här tryggheten, varför det är viktigt att du gör rätt ifrån dig. Visa respekt för alla!

Fem (5) står för förändring och frihet.

Under dagar, år eller månader som vibrerar "Fem" har man större benägenhet att intressera sig för okonventionella saker, göra förändringar i sitt liv och/eller personlighet. Det kan hända att man gör sig av med en del människor som känns jobbiga och skaffar sig nya relationer med människor som man vanligtvis inte umgås med. Femman ger dig också större charm och du kan känna dig attraktiv, varför du kan lättare skaffa sig sexuella partners. Du kan också utveckla ditt sinne för humor under 5-ans influens och många människor kommer att trivas i ditt sällskap.

5-an är bra för människor som arbetar inom showbusiness, hotell och restaurang, m.m. som har med underhållning att göra.

Femman kan också påverka personer att göra saker som man annars inte gör, som strider mot egna normer eller mot samhällets normer. Femman ger dig ett äventyrligt sinne och du kan ta onödiga risker: farliga sexuella relationer eller testa att göra något kriminellt. I våra liv har allt vi gör konsekvenser och man bör tänka genom allt som man gör.

Om du bor i lägenhet nummer 5 eller på en gata med nummer 5, kan du vänta dig förändringar, överraskningar av alla slag, en dragning till okonventionella ämnen, handlingar och en stor önskan för frihet och förändringar. Du kan känna dig vildare än vanligt, du vill ha roligt och du vill även göra dig av med sådant som kan kännas begränsande. Under 5-ans influens vill du göra dig fri: inte endast från situationer, människor och konventioner, utan även från dina egna begränsningar, såsom en depression, ett beroende, ett handikapp, en oförmåga, brist på kunskap inom ett visst ämne, dålig ekonomi, brist på arbete, m.m. Du kan därför bli benägen att göra "allt" och prova "allt" för att lyckas.

Sex (6) står för tillrättaläggande, balans och harmoni. Efter den instabilitet som uppstår i femman uppnås en viss balans och jämvikt igen.

Under dagar, år och månader som vibrerar "Sex" är man mer harmonisk än vanligt. Man har gått via femmans vilda influens och nu vill man snarare ha lite lugn och ro. Man har vuxit som människa på många sätt och man har testat många saker, i hemlighet eller tillsammans med andra. Nu har man sökt sin väg i livet och funnit den. Man söker det konventionella och trygga igen, man vill spendera sin tid med en god vän, trevliga människor och man är mindre benägen att ta risker. Relationerna till andra familjemedlemmar, kompisar och andra nära och kära kan nu bli djupare och bättre. Men om man inte har skött sina relationer väl - kan det i stället uppstå splittringar i familjerelationer och vänskapsrelationer. Om man under 5-ans influens sökt sig till farliga saker såsom droger, kriminalitet eller struntat i alla andra, inte skött sina arbetsuppgifter, bedragit sin partner, m.m. kommer 6-ans influens att kännas påfrestande. Samtidigt som man söker sig till trygghet, balans och harmoni, kan det slå tillbaka på en i det motsatta.

Om du bor på en gata som vibrerar 6 eller i lägenhet nummer 6, kommer livet i din bostad att vara harmonisk, trygg och lugn. Du har chans att fördjupa din relation till både vänner och familjemedlemmar.

Sju (7) står för tro och hopp.

Under dagar, år och månader som vibrerar "Sju" är man mognare än vanligt. Man är mer benägen att utforska sitt inre och sitt sätt att tänka, men man är även mer benägen att spendera mycket tid i enskildhet.

Sjuans influens gynnar författare, filosofer, skribenter, lärare, journalister, samhällsvetare, m.m. Under sjuans influens är man även mer inåtvänd, man förstår vikten av att allt inte kan berättas och sägas.

Om man befinner sig i en dålig situation, kan sjuan öppna vägarna i livet. Du är också mer hoppfull än vanligt och du är mer religiös. Din intuition är mycket starkare än vanligt och det bästa är att följa den i stället för att lyssna på alla andras råd eller försöka fatta beslut. Du inser att tro och hopp spelar vill roll. Att önska sig något bättre än det som man har, kan alltid hjälpa.

Om du bor på en gata med nummer 7 eller i lägenhet nummer 7, kan du känna dig ganska ensam. Du har mycket tankar och planer i huvudet däremot och du kan lyckas väl om du jobbar inom ett yrke som kräver de här egenskaperna.

Åtta (8) står för ansträngning och lösning.

Under dagar, månader och år som vibrerar "Åtta" kan man räkna med en period som är gynnsam för ekonomiska transaktioner. Pengar strömmar in från olika källor och man kan räkna med en god ekonomisk period. Samtidigt finns jobb i överflöd och du kan räkna med en expansion i arbetet som kan vara för stor för dig eller som kan kännas överväldigande. Åttan kan ge pengar i överflöd men kan vara ansträngande.

Åttan gynnar alla typer av transaktioner och förhandlingar där pengar är inblandade. Om du slutar ett avtal under åttans influens kan du vinna eller spara pengar.

Om du bor på en gata med nummer 8 eller i lägenhet nummer 8, kommer du att jobba hårt för dina pengar. Det som är bra är att du aldrig kommer att vara den förlorande partnern i en ekonomisk transaktion. Du kommer aldrig heller att känna någon ekonomisk nöd. Eftersom man nu har mer pengar, kan man nu även göra något med de här pengarna: spara till ett hus eller för sämre dagar, köpa sig sin älsklingsbil, eller helt enkelt unna sig saker.

TIPS: Har du ett företag? Känner du att företaget inte går med vinst? Eller har du helt enkelt hela tiden ekonomiska problem? Du kan försöka bli av med den här influensen med hjälp av en 8-a. Du kan så klart flytta till en annan adress, lägenhet, etc. Du kan bära en åtta med dig. Du kan också skriva, teckna eller hänga en åtta på din arbetsplats om du jobbar hemifrån. Har du en hemsida, kan du försöka leka med bokstäverna så att en åtta finns med.

Nio (9) står för kontemplation och avslutande.

Under dagar, månader och år som vibrerar "Nio" kan man räkna med att en del relationer avslutas, att man löser de problem som funnits i ens liv under en längre period eller att man verkligen snart fullbordad en del saker, vare sig det gäller arbete, projekt, företag, relationer, vänskap, kärlek. Under nians influens vet man att något kommer att förändras. Kanske säger man hej då till någon för alltid eller så känner man att man verkligen är kär i den här personen och att man kommer att leva under många år tillsammans - något som innebär att man kanske nu funderar på att skaffa barn tillsammans under ettans influens som snart kommer. Dåliga situationer finner sin lösning och man kan se fram emot nya början, med tanke på att ettan nu närmar sig. Under nians influens är man även mer altruistisk. Det är lätt hänt att man tror att alla människor är goda, och att man blir mycket besviken när någon inte visar sig vara det. Chansen är också stor att man blir djupt förälskad i någon och att man upplever "sann kärlek". Man är också mer fantasifull än vanligt och man kan lätt, beroende på vad man är för sorts människa, känna en dragning till att hjälpa andra och vara andra till stöd.

Personer som gynnas av 9-an är fr a psykologer, personer som arbetar inom vården, andliga lärare, etc. Sådana personer är oftast toleranta och de kommer att lyckas väl i att framhäva och sprida sina åsikter. 9-an gör världen en bättre värld, men det handlar även om att hålla kontakt med verkligheten.

Om du bor på en gata med nummer 9 eller lägenhet nummer 9 kan du vänta dig att söka dig till teorier och aktiviteter där dina goda egenskaper är till nytta. Du kommer också i kontakt med människor som behöver moraliskt, psykologiskt och ekonomiskt hjälp. Du kan också tänka dig ett yrke inom vården, psykologin, psykiatrin, en organisation som jobbar för mänskliga rättigheter, och dylikt.