Skorpionen: Sådan är du som vuxen

Astro / Astrologiskola / Stjärntecken /

Twice.se erbjuder även dagens horoskop, veckohoroskopet, månadshoroskopet och årshoroskopet för varje stjärntecken.

Skorpionen i astrologin

Man kan skämta om skorpionens styrka - men skorpionen är faktiskt stark och kan flytta berg.

Du vet vad du tycker om och du vet vad du ogillar. Din energi är intensiv och penetrerande. Livet är mycket enkelt för dig - eftersom livet endast har två färger: svart och vitt. Antigen accepterar du något i livet eller så kastar du bort något - för alltid.

Du är attraherad av proffessioner som kräver bestämda beslut - polis, armé, medicin, kirurgi, hemlig intelligens, spioneri, etc. Andra tecken kan undvika sådana områden - men detta gäller inte skorpionen.

Skorpionens livsinställning

Du lever livet med passion och med kraft. Många gånger kan du intimidera andra, men det är du inte alltid medveten om. Du går ända in i det extrema när du vill ha något. Du borde i stället bli mer medveten om att du faktiskt har makten att manipulera människor och situationerna som du befinner dig i.

Du är inte rädd för de hinder som finns i din väg. Och du älskar att känna att du har makt över situationer och människor. Du älskar att manipulera andra, och att känna att saker och ting går i den önskade riktningen - och du är beredd att gå hur långt som helst för att uppnå dina mål. Skorpionen har lyckligtvis stor självkontroll och tålamod och kan vänta i evigheter för att nå slutdestinationen och för att erhålla vad denne vill ha.

Skorpionens egenskaper

Du är inte rädd för att möta mörkret. Du kan gå väldigt långt - är mycket stark. Ett stort ansvar tynger över dina axlar. Du har en förmåga att påverka andra människors liv - även när du är på gott humör.

Planeter och hus

De 9 Planeterna. Vad står varje planet för och vilka är de?

De 12 husen (kort version). Kortfattad info om varje hus.

De 12 husen. En längre version av vad de 12 husen står för.

Aspekterna. Lär dig mer om de olika aspekterna som skapas mellan planeterna.

Stjärntecken

Allt om varje stjärntecken. Här står det hur vi påverkas av stjärntecknet som vi är födda i.

Känner du att du läser om fel stjärntecken? Ta reda på ditt "verkliga tecken" enligt sidoreal horoskop.

Astrologins och horoskopens historia

Horoskopbild

Läs om hur läran om himlakropparna har utvecklats.

Vad är ett horoskop?

Ett födelsehoroskop bygger på en tolkning av planeternas position och stjärnhimmlen tiden vid din födelse. Man kan kalla det ett ”kosmiskt identitetskort". Horoskopet består av tre delar: 1) de tolv husen 2) de tio planeterna 3) zodiaken med de tolv stjärntecknen.

De romerska och grekiska gudarna

Planeter och asteroider har blivit kallde efter grekiska och romerska gudar.