Tvillingarna: Sådan är du som vuxen

Astro / Astrologiskola / Stjärntecken

Twice.se erbjuder även dagens horoskop, veckohoroskopet, månadshoroskopet och årshoroskopet för varje stjärntecken.

Tvillingarna i astrologin

Du är intelligent och nyfiken och ibland vet du inte ens hur du skall använda alla smarta tankar som finns i ditt huvud. Du vill gärna veta lite om allting.

Du blir lätt fascinerad av allt som är nytt, nya platser, nya människor, samt det ovanliga. Du samlar gärna på saker från andra kulturer. Du läser allt du kan - böcker, tidnignar, reklam, annonser på gatan - inte för att det intresserar dig - utan för att du - i likhet med Alice i Underlandet, inser hur världen blir allt konstigare.

 

 

Tvillingarnas livsinställning

Du blir en bra musiker och kan kommunicera på flera språk; Du bryr dig inte alltid om hur rätt det blir. Det är bara att prata på.

Du är mycket kommunkativ och förstår samtliga nyanser i språket.

Tvillingarna är mycket flexibla och du kan därför förstå saker från alla synvinklar. Du som är född i tvillingarnas tecken är en bra talare, men du kan också uttrycka dig väl i skrift och är öppen för det nya.

Du beter dig på ett barnsligt sätt. Du söker ständigt efter nya saker varför du alltid vill ha din frihet, något som gör det svårt för dig att hålla dig till en enda person eller bli trogen ett enda idésystem. Tvilligarna styrs av sin nyfikenhet, och sällan hittar man en tvilling som inte är intresserad av alla möjliga områden.

Tvillingarnas egenskaper

Tvillingarnas liv sker i största hand på det mentala planet. Många gånger i sina liv kommer de att uppfattas som kyliga. Deras rationella och analytiska natur gör att deras känslor alltid hamnar på en andra plats. De tycker om att ha många olika bollar i luften, många vänner och mingla med mycket folk av de mest skilda slagen.

 


Planeter och hus

De 9 Planeterna. Vad står varje planet för och vilka är de?

De 12 husen (kort version). Kortfattad info om varje hus.

De 12 husen. En längre version av vad de 12 husen står för.

Aspekterna. Lär dig mer om de olika aspekterna som skapas mellan planeterna.

Stjärntecken

Allt om varje stjärntecken. Här står det hur vi påverkas av stjärntecknet som vi är födda i.

Känner du att du läser om fel stjärntecken? Ta reda på ditt "verkliga tecken" enligt sidoreal horoskop.

Astrologins och horoskopens historia

Horoskopbild

Läs om hur läran om himlakropparna har utvecklats.

Vad är ett horoskop?

Ett födelsehoroskop bygger på en tolkning av planeternas position och stjärnhimmlen tiden vid din födelse. Man kan kalla det ett ”kosmiskt identitetskort". Horoskopet består av tre delar: 1) de tolv husen 2) de tio planeterna 3) zodiaken med de tolv stjärntecknen.

De romerska och grekiska gudarna

Planeter och asteroider har blivit kallde efter grekiska och romerska gudar.