Drottning i bägare (Queen of Cups)

Tarotkortens betydelser

Astro / Tarotkorten

Drottning bägare i tarot, Queen of Cups

Drottning i Bägare står för mogna kvinnor - oftast vänligt inställda, känsliga och kanske något av en drama queen.

De är mästare på att gissa sig till andras känslor och att skapa en angenäm känslomässig miljö i vilket alla trivs och mår bra.

Drottning i Bägare står oftast för kvinnorna i våra liv som vi kan lita på och som utgör goda vänner - de ställer alltid upp för en och de ser till att man får det som man behöver. Drottning i Bägare är en kvinna med ett rikt känsloliv, men det är inte många som känner till detta.

Kortet symboliserar en sann vän, vänliga kvinnor, mödrar och hustrur.

Allmän betydelse - Kortet står för en snäll, ärlig kvinna som är lojal och villig att hjälpa frågeställaren. Hon symboliserar även en god mamma, en perfekt fru. Kortet dyker upp när du som kvinna blir kär, eller när du som man har en kärleksful kvinna i ditt liv - det kan vara en vännina, en flickvän, en syster eller en mamma, men också en kvinna som har känslor för dig.

Bägare står för känslor, kärlek, drömmar och visioner. Drottningar står för kvinnlighet.Jobb - På jobbet kan du lita på att en arbetskamrat eller kvinnlig chef stödjer dig och ser till att du får det bra.

Kärlek - Om du är kvinna, betyder kortet att du är verkligen förälskad i någon eller är mamma. Om du är man, står Drottning i Bägare för din flickvän eller hustru. Kortet kan också stå för kvinnan som du är kär i och visar också att det är rätt kvinna för dig.

Ekonomi - En vänlig inställd kvinna, kommer att ge dig råd eller hjälp angående din ekonomi.

Astrologisk korrespondens: Vatten av vatten: 21° tvillingarna - 20° kräftan

Bägarsviten

Bägare

Vatten

Relationer

Ess Åtta
Två Nio
Tre Tio
Fyra Page
Fem Riddare
Sex Drottning
Sju Kung

Sviter och element

Sviterna i tarot - Bägare, Stavar, Mynt och Svärd.

Elementen i tarot - Vatten, Eld, Jord och Luft.

Tarot: en introduktionsvideo - En introduktionsvideo i tarotkortens värld.