Page i stavar (Page of Wands)

Tarotkortens betydelser

Astro / Tarotkorten

Page i stavar, page of wands, tarot

Page i Stavar står oftast för en yngre person som brukar vara entustistisk och livlig och som ständigt söker något intressant.

Traditionellt betyder kortet ett viktigt samtal eller brev, samt inledning av en romans eller vänskap.

Kortet kan också stå för överraskningar och nya utmaningar. Pagen kommer ofta med erbjudanden, men han är för upptagen med nästa projekt för att kunna anta erbjudandet. Kortet råder dig att inte vända ryggen mot nya chanser och möjligheter.

Rent allmänt betyder kortet oftast att man får en chans till ett äventyr. Ett nytt tillfälle att göra något spännande finns, men det finns en del irritation i det hela. Du väntar spänd för att se vilken kurs ditt liv nu tar.

Stavar står för handling, energi, entusiasm och förmågan att uppnå sina mål. Pager står för meddelanden och budskap liksom för unga personer, studenter eller barn. Pagerna kan också stå för början, tex page i bägare kan stå för början till kärlek.

Allmän tolkning - Page i Stavar står för goda nyheter, han är en budbärare. Kortet står även för en lojal älskare. Om Page i Bägare står i närheten, är Page i Stavar en farlig rival.Jobb - Du tar dig en nya projekt snabbt och lämnar dem åt sidan för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du tänker inte så mycket över framtiden, det är här och nu som gäller.

Kärlek - Page i Stavar kan stå för ett meddelande från någon som har ett intresse för dig, men även att den du har börjat träffa inte riktigt är intresserad utan leker. Om du är singel betyder kortet att du får visst intresse från någon eller några i din omgivning, men att det bara är ett intresse. Oftast gäller även kortet dig - att du inte kan hålla intresset vid liv för endast en enda person.

Ekonomi - Du är entusiastiskt i ditt sätt att tjäna pengar på. Du hittar ständigt nya möjligheter för att klara dig.

Astrologisk korrespondens: Jord av Eld

Stavsviten

Stavar

Eld

Fysisk

energi

Ess Åtta
Två Nio
Tre Tio
Fyra Page
Fem Riddare
Sex Drottning
Sju Kung

Sviter och element

Sviterna i tarot - Bägare, Stavar, Mynt och Svärd.

Elementen i tarot - Vatten, Eld, Jord och Luft.

Tarot: en introduktionsvideo - En introduktionsvideo i tarotkortens värld.