Tre stavar (Three of Wands): Expansion

Tarotkortens betydelser

Astro / Tarotkorten

Tre stavar i tarot, three of wands

Tre i stavar innebär att man nu kommit över de största hinder i ett projekt och att man kommit många steg vidare.

Även här kan en tid av väntan äga rum, men man har kommit ganska nära sitt mål. Just nu expanderar man och vidgar sina vyer.

Kortet står oftast för framgångar, men även för planer inför framtiden.

Stavar står för handling, energi, entusiasm och förmågan att uppnå sina mål. Treor står för grupper, gruppsamarbete men även för expansion.

Allmän betydelse - Kortet står för etablerad styrka. Kortet representerar handel och symboliserar samverkan och hjälp med affärerna. Kortet betyder även planerade resor och internationell handel. Kortet kan också dyka upp när man söker nya erfarenheter, nya marknader, nytt samarbete, nya möjligheter.

Jobb - Framstegen är tydliga på jobbet. Du har gjort ett bra jobb hittils och du kan vänta dig en bättre position i framtiden. Om du inte är nöjd med ditt jobb, kan kortet också betyda att du söker efter nya möjligheter.

Kärlek - I kärlek betyder kortet att du och din partner kommer överens med varandra även på andra områden och att ni är redo att göra planer inför framtiden.Ekonomi - På det ekonomiska området, upplever du framgångar och du hittar nya sätt att expandera och för att förbättra din ekonomi. Det finns många sätt att tjäna pengar på.

Astrologisk korrespondens: Solen i väduren – Andra dekanen i väduren (1–10 april)

Stavsviten

Stavar

Eld

Fysisk

energi

Ess Åtta
Två Nio
Tre Tio
Fyra Page
Fem Riddare
Sex Drottning
Sju Kung

Sviter och element

Sviterna i tarot - Bägare, Stavar, Mynt och Svärd.

Elementen i tarot - Vatten, Eld, Jord och Luft.

Tarot: en introduktionsvideo - En introduktionsvideo i tarotkortens värld.