Ettan i chaldeansk numerologi

Astro / Numerologi / Chaldeansk numerologi

Ettan står för själva Solen. Alla som är födda den 1:a, 19:e och 28:e samt alla som har namnstal 1, tillhör den här kategorin.

Numerologi - Ett (1)
Numerologi - Två (2)
Numerologi - Tre (3)
Numerologi - Fyra (4)
Numerologi - Fem (5)
Numerologi - Sex (6)
Numerologi - Sju (7)
Numerologi - Åtta (8)
Numerologi - Nio (9)

 

Människorna som styrs av talet 1 är ärliga och gillar inte hemligheter, dispyter och spel bakom kulisserna. De är även rättframma och säger precis vad de tycker, varför de har fler fiender än andra. De kan säga rakt ut vad de tycker och tänker. De brukar ha ledaregenskaper och de brukar inte söka sig till vänner. Andra människor söker sig till dem eftersom de är vänliga, generösa och ärliga. De har inte heller någon önskan om att ta andras egendomar eller tillhörigheter. Många ledare i världen, politiker och chefer är ettor. De kan lätt leda en grupp.

10 i numerologinPersoner med namnstal 10 brukar vara intelligenta och de har stort tålamod och viljestyrka, men deras tur och välgång brukar ändras hela tiden i livet. De kan nå högt för att sedan falla. De brukar även bli berömda, oavsett vad de gör, påverkar de massorna på ett eller annat sätt. Men de måste vara mycket försiktiga i deras liv annars kan stora olyckor drabba dem. Personer med namnstal 10 kommer däremot inte att lida av ekonomisk oro. Fotboll spelare såsom Diego Maradona, Pele, Messi, Cristiano Ronaldo brukade bära tröjor med talet 10. Ödets Hjul eller Lyckans Hjul brukar stå för livets upp- och nedgångar, man vet aldrig åt vilket håll hjulet kommer att svänga.

Talet 19 i chaldeansk numerologiTalet 19, som tillhör ettans kategori anses vara mycket speciellt, det anses dessutom vara ett mycket vackert tal som har fått namnet Himlens Prins, Solen och den Ideala Älskaren. Det tredje namnet beror på att personer som är födda den 19:e eller har namnstal 19 brukar hysa stor kärlek till deras partner. De är dessutom mycket lojala. De är mycket lyckliga om de är gifta eller om de lever i varaktiga förhållanden eftersom de är så kärleksfulla. Personer med namnstalet 19 kommer att hitta sig en snygg partner, kommer att uppnå framgång inom både privatlivet och yrkeslivet, varifrån de andra två benämningarna härletts. De brukar även se unga ut när de blir äldre.

Sedan har vi talet 28 som anses vara otursamt, och bör undvikas. Initialt brukar talet 28 ge framgång, för att sedan se den vittra sönder. Personer med namnstal 28 får ofta ett svårt liv, som leder till att de börjar om många gånger under livet. Dessutom brukar personer med namnstal 28 att förlora mycket på grund av vänner och släkt. Förlusterna kan vara av olycka typer - både materiella och icke-materiella. Känner man igen sig, bör man alltså byta namn.

32 i chaldeansk numerologi37 är enligt chaldeansk numerologi ett underbart tal som tillhör "The Royal Star of Lion", Lejonets Kungliga Stjärna tillsammans med 23 och 51, som du kan läsa mer om under 5 och 6. Personer som har namnstal 37 är mycket attraktiva för det motsatta könet och kommer att få ett underbart kärleksliv. Alla som vill smaka på framgång i kärlek i livet, bör satsa på den här sifferkombinationen. Dessutom förknippas 37 med framgång och ryktbarhet. Julia Roberts är ett exempel på namn som slutar på 37. Det här talet är också talet för alla miljonärer som ursprungligen kommer från fattiga förhållanden med som sedan blir rika. Män vars namns värde slutar på 37 kan leva som en Casanova. 37 symboliserar inom kaldeansk numerologi kärlek.

46 i numerologinDet allra bästa talet i ettans kategori anses vara talet 46. Talet brukar benämnas kronhuvudet, eftersom en person som är intelligent kommer att äga kronan. Tal 46 i numerologin är en försäkring att man kommer att uppnå stor framgång, oavsett område. Prinsar, kungar, makthavare och ministrar brukar ha det här namnstalet. Däremot bör inte 46:or vara oärliga, eftersom oärlighet kan skada deras karriärer. Namnstal 46 kan användas av de som är födda alla dagar, med ett undantag: 9. Personer som är födda den 9:e bör undvika talen 46 och 37 i deras namn. 46 passar bäst de som är födda den 1:a i månaden eller som har livsväg 1. Exempel på personer med namnstal 46 är Joseph Stalin, Albert Einstein, Charlie Chaplin och Neil J Armstrong. Många nobelpristagare och vetenskapsmän har namnstal 46.

55 i numerologinTalet 55 är en kombination av två femmor. En person med namnstal 55 kommer enligt chaldeansk numerologi att segra över alla fiender. Personer med namnstal 55 är även intuitiva och har viljestyrka. De är mycket smarta och de kan lika väl kallas för vetenskapsmän. De bör dock inte vara alltför egoistiska, eftersom det kan skada dem. De bör lära sig ödmjukhet. 55 i numerologin anses även bota samtliga genetiska sjukdomar. Ess i Svärds betydelse i tarot brukar ha ungefär samma betydelse. Kortet brukar vanligtvis stå för en kamp som man kommer att vinna.