Sexan i chaldeansk numerologi

Astro / Numerologi / Chaldeansk numerologi

Sexan styrs av Venus. Sexan personifierar attraktion och skönhet. Alla människor födda den 6:e, 15:e, och 24:e är sexor.

Numerologi - Ett (1)
Numerologi - Två (2)
Numerologi - Tre (3)
Numerologi - Fyra (4)
Numerologi - Fem (5)
Numerologi - Sex (6)
Numerologi - Sju (7)
Numerologi - Åtta (8)
Numerologi - Nio (9)

 

Människor födda den 6:e, 15:e, 24:e och de personer som har livsväg 6, styrs av Venus. De har förmågan att göra sig attraktiva för vem som helst. Sexorna älskar vackra ting, poesi, musik, dans. De vill gärna leva ett underbart liv och de älskar att omge sig med vackra materiella saker. De tycker inte om ordet återhållsamhet eller abstinens. De är livsnjutare helt enkelt.

Sexor fattar aldrig ett beslut utan att först analysera för- och nackdelar. Misslyckande gör de aldrig rädda, utan de kommer tillbaka med större kraft. Sexor är bland de lyckligaste människorna och de har tur i livet. De kommer att få det gott ställt ekonomiskt och de kan även njuta av berömdhet. Sexorna får dessutom även barn, barnlöshet är mycket sällsynt bland sexorna. De flesta stora musiker, artister, skådespelare och sångare är sexor. De vinner massornas kärlek, tack vare ett vackert yttre och magnetism.

Om Venus energi är normal i en sexa, kommer den här personen att visa lugn, intellekt, kärlek och förlåtelse - de är fredssökarna. Om Venus däremot är svag, kan personen bli en samhällsfara. En sådan person kan utnyttja och manipulera andra. En kvinna som är en sexa och som har svag Venus i födelsehoroskopet kommer vanligtvis att vilja njuta av livet fullt ut och kan gifta sig med äldre, rika män för pengarnas skull. Det är viktigt att ta reda på Venus situation i födelsehoroskopet för en nyfödd flicka född den 6:e, 15:e eller 24:e eller som har livsväg 6.

51 tillhör sexans kategori och ingår i Lejonets Kungliga Stjärna tillsammans med 37 och 23. 51 är nästan en magisk siffra, som lovar att personen med namnstal 51 eller livsväg 51 kommer att lyckas otroligt väl inom yrkeslivet. Personen kan bli berömd och rik. Personer med namnstal 51 arbetar hårt, är uthålliga och fysisk starka och de kan därför arbeta sig upp till höga poster inom samhället. De kan även lyckas ackumulera stora rikedomar.

Numerologi för skådespelare

De flesta framgångsrika skådespelare har en stark koppling till Venus, antigen i födelsedatumet eller i sitt namn. Om en person är född den 6, 15 eller 24 eller har livsväg 6, är chansen för en karriär som skådespelare mycket hög. Om livsvägen är 6, är chansen mycket större. Förutom sexan, brukar även personer med namnstalet 5, alltså inte de som är födda en 5-dag eller som har livsväg 5, också kunna bli skådespelare. Personer som saknar Venus influens i födelsedatumet, kan hjälpa till att uppfylla sina drömmar genom att hålla namnstalsvärdet lika med 6. 42 är det bästa talet för de som vill bli stora skådespelare. Sean Connery är en 42, medan Angelina Jolie och Nikole Kidman är 41-or.