Fyran i chaldeansk numerologi

Astro / Numerologi / Chaldeansk numerologi / Fyra

Fyran står för samhället och samhällsansvar. Alla människor födda den 4:e, 13:e, 22:a och 31:a är fyror.

Numerologi - Ett (1)
Numerologi - Två (2)
Numerologi - Tre (3)
Numerologi - Fyra (4)
Numerologi - Fem (5)
Numerologi - Sex (6)
Numerologi - Sju (7)
Numerologi - Åtta (8)
Numerologi - Nio (9)

 

Fyror kan man hitta i parlamentet men man kan även hitta de i gatuhörnen där de talar med folk. Vanligtvis är de snälla och vänskapliga, men de har ett problem: de brukar endast tala emot någon, de har svårt att tro på att något är givet, varför de inte stödjer några synsätt som helst.

De som är födda en 4-dag, tycker om att resa väldigt mycket, varför de kan spendera en stor del av livet på resande fot. Dessutom tycker de om att göra affärer, något som de är mycket duktiga på. Ett undantag är talet 31, som kommer att behandlas nedan.

Fyror är vidare mycket ärliga och de brukar revolutionera något genom tal eller skrift, som de är mycket duktiga på. Fyran handlar inte så mycket om ledsamhet eller melankoli, utan snarare om ärlighet och starka åsikter, som andra kan tycka är jobbiga.

De brukar inte heller bry sig så mycket om vad andra tycker, men när de väl inser att detta är något som är viktigt, brukar de ändra karaktär under senare delen av livet, då de har lärt känna sig själva lite bättre.

De brukar ha många vänner, men det brukar sluta i rivalitet, på grund av oliktänkande, varför de kan sluta med att skaffa sig en massa fiender överallt.

Fyror är också intelligenta och de tycker om vetenskap och ett vetenskapligt tänkande. De tar inget som givet utan de utforskar olika ämnen av intresse för att själva komma till en slutsats.

Deras intresseområden kan skifta, men de kan bli väldigt fascinerade av astrologi, numerologi, etc. Vad gäller ekonomin, kommer fyror att kämpa väldigt hårt med att tjäna sina pengar. De kan också spendera en stor del av sina pengar på presenter till sina vänner. De är även mycket känsliga, och de blir besvikna och sårade om någon talar illa om dem.

31 som namnstal

Personer som har namnstal 31 är mycket speciella. De kan leva ett kringsströvande liv och de hittar aldrig hem. De är inte intresserade av pengar och egendomar och de saknar mål och mening i livet. Allt det handlar om och som de värdesätter är frihet att handla, frihet att leva precis som man vill och frihet att tala. De talar och handlar enligt sina hjärtan och de kommer inte att acceptera ett förslag som strider mot deras principer. De tycker om att göra djupa studier av mänsklig psykologi, astrologi, religiösa skrifter samt ockulta kunskaper. Om de får framgång i livet, känner de sig snarare betungade än lyckliga. De bryr sig inte om sådant. De flesta gånger brukar de vid 31 års ålder göra sig av med sina egendomar och de kan leva ett asketiskt eller bohemiskt liv. Endast om de är födda den 1, 10, 19 eller 28 i månaden kommer de att bry sig om pengar, framgång och dylikt. Namn vars värde blir 31 bör därför undvikas.