Nian i chaldeansk numerologi

Astro / Numerologi / Chaldeansk numerologi

Nian styrs av Mars. Nian personifierar både skapande och förstörelse. Alla människor födda den 9:e, 18:e, och 27:e är nior.

Numerologi - Ett (1)
Numerologi - Två (2)
Numerologi - Tre (3)
Numerologi - Fyra (4)
Numerologi - Fem (5)
Numerologi - Sex (6)
Numerologi - Sju (7)
Numerologi - Åtta (8)
Numerologi - Nio (9)

 

Niorna styrs av Mars. I hinduisk mytologi, anser man att femman skapar medan fyran förstör. Fyra plus nio är lika med nio. Det är vad universum handlar om: skapade och förstörelse. Nian styrs av planeten Mars och är oförstörbar, eftersom energin som gör upp universum kan aldrig vare sig skapas eller förstöras.

Sedan urminnes tider har man fascinerats av talet nio, eftersom varje gång man adderar ett tal med 9, slutar det med talet som man adderat 9 med, och multiplicerar man ett tal med 9, slutar det alltid i nio.

7+9 = 16 (1+6)=7

7×9=63(6+3=9)=9.

Niorna är människor som kämpar mycket i detta liv. De smartaste av niorna kommer att kämpa inom politiken eller inom andra områden. Hur man kämpar beror mycket på personens position i samhället, till exempel en byggnadsarbetare kämpar kanske på ett mer fysiskt sätt, medan en politiker kämpar på ett mentalt och verbalt sätt. Niorna vet hur man talar, varför man aldrig kan vara säker på vad de verkligen känner och tänker. De är inte så fascinerade konst utan mest av krig, våld och motsättningar. Nian är också den typiska gangstern. Men de kan vara mycket patriotiska varför de älskar sitt land väldigt mycket och de kan tänka sig att dö för sitt land. De gillar också att få sin vilja genom annars tar de det som en krigsförklaring och de sluter fred endast om de har något att vinna på det. Bruce Lee och Mike Tyson är både födda den 27; e. Napoleon Bonaparte föddes den 18: e. De ger aldrig upp utan som slåss tills de dör om de behöver. De kan också vara mediala och de kan förutse hur saker och ting kommer att utveckla sig. Om Mars-kopplingen är stark, kan de bli kedjerökare och alkoholister. Det som främst kännetecknar niorna är att när en äldre person visar sig vara förstående och generös, kan de bli vänner med den här personen för livet.

Talet 18 är ett exempel på tal som skapar krig och förstörelse. Just 18 anses vara krigstalet, som leder till förstörelse. Ett tal som man alltså undvika som namnstal. Städer som har namnsvärdet 18 slutar aldrig kriga mot fiender.